Mart ayında yayın hayatına başlayan Sözcü TV, Halk TV’den transferlerine devam ediyor. Gazeteci İsmail Saymaz’ın ardından yeni bir transfere daha imza atan kanal, Damla Doğan Tuncel’i de kadrosuna kattı.

Sözcü TV’ye transfer olan başarılı spiker ve editör, sosyal medya Twitter’daki hakkında kısmına ‘Sözcü TV’yi ekledi.

“ŞİMDİ BENDEN BİR HABER”

Sözcü Tv’ye transferini “Şimdi benden bir haber” diyerek İnstagram’dan paylaştığı fotoğrafla duyuran Tuncel, yaptığı açıklamada Halk TV’ye de teşekkür ederek şunları dile getirdi:

“Doğum izni sonrası artık Sözcü TV'de sizlerleyim. Her cumartesi ve pazar 18:00-21:00 saatleri arasında sizleri Sözcü TV ekranlarına bekliyorum. Hayatım boyunca hak ve hakkaniyet temelinde mesleğimi yapmaya gayret gösterdim, bu kaygımla yoluma devam edebilmenin mutluluğu içerisindeyim. 1,5 yıl boyunca görev aldığım Halk TV'ye ve birlikte yol yürüdüğüm tüm arkadaşlarıma, bana kattıklarından ötürü minnettarım.”

Sözcü TV’de haftasonu ana haber bültenlerini sunacak olan Tuncel, ilk yayınını ise bugün yapacak.

DAMLA DOĞAN TUNCEL KİMDİR?

1988 yılında İstanbul’da doğan Damla Doğan Tuncel, liseyi Robert Koleji’nde okurken Boğaziçi Üniversitesi Siyasi Bilimler ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu.

Meslek hayatına Hürriyet Gazetesi’nde başlayan Tuncel, 2011 yılında TRT Türk’te editör olarak görev aldı.

Transfer olduğu CNN Türk’te dış haberler muhabirliği yaptıktan sonra kurumda editörlük yapan Tuncel, 8 yıl boyunca çalıştığı CNN Türk’ten Halk TV’ye geçiş yaptı. Halk TV’de ana haber editörlüğü ve spikerlik yapan Tuncel’in yeni adresi ise Sözcü TV oldu.

Editör: TE Bilisim