Esenler'de yaşanan trafik kazası, sürücülerin ve yolcuların yüreklerini ağza getirdi. Makas atarak tehlikeli manevralar yapan bir araç, zincirleme bir kazanın fitilini ateşledi.

Istanbul Makas Otomobil Ambulans 13032024 Dha3

KAZANIN MEYDANA GELİŞ ANI

Olay, O-3 Karayolu üzerinde, öğle saatlerinde gerçekleşti. Bağcılar yönüne ilerlemekte olan Efe Yılmaz yönetimindeki araç, ansızın makas atan başka bir otomobilin darbesiyle sarsıldı. Kontrolünü kaybeden Yılmaz'ın aracı, sol şeride savruldu ve bu sırada hızla ilerleyen bir ambulans, kontrolünü kaybeden otomobile arkadan çarptı. Olay yerinden hızla uzaklaşan makas atan sürücü, gözden kayboldu.

Istanbul Makas Otomobil Ambulans 13032024 Dha2

KAZADAN YARA ALMADAN KURTULMA

Bu tehlikeli zincirleme kazada, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Her iki aracın sürücüsü ve içerisinde bulunanlar, büyük bir tehlike atlattı. O anlar, bir araç kamerasına saniye saniye yansıdı.

Istanbul Makas Otomobil Ambulans 13032024 Dha4

MAĞDUR SÜRÜCÜNÜN YAŞADIKLARI

Efe Yılmaz, yaşadığı şok anlarını ve sonrasında yaşananları detaylı bir şekilde anlattı. Orta şeritte seyrederken ani bir manevra ile yolu kesilen ve sonrasında ambulansın çarpmasıyla sarsılan Yılmaz, o anları ve sonrasında yaşadığı panik anlarını paylaştı. Kazadan sonra aracının hasar durumunu ve çevreden aldığı destekle neler yaşadığını anlattı. Yılmaz, kazaya sebep olan ve kaçan sürücü hakkında yasal işlem başlatacağını da ekledi.

Istanbul Makas Otomobil Ambulans 13032024 Dha5

Istanbul Makas Otomobil Ambulans 13032024 Dha6

Editör: Mevlüt Peker