Selin Ciğerci'nin mal varlıklarına el konuldu, Ciğerci çileden çıktı. Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasından sonra diğer fenomenlere başlatılan soruşturma kapsamında mal varlıklarına el konulan isimler arasında yer alan Selin Ciğerci, gözyaşlarına boğularak isyan etti.

Selin Ciğerci Kimdir 1

Selin Ciğerci'nin hayatı merak ediliyor. Selin Ciğerci kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar..

SELİN CİĞERCİ İSYAN ETTİ

Dilan ve Engin Polat çiftinin vergi kaçırma ve kara para akşama suçları ile tutuklanmasından sonra birçok fenomen hakkında da soruşturma başlatıldı. Soruşturma başlatılan fenomen isimler arasında yer alan Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra’da bulunuyordu.

Selin Ciğerci Kimdir 7

Mal varlıklarına el konulan Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından gözyaşlarına boğularak isyan ettiği videoyu paylaştı. Selin Ciğerci, faturalarını başkalarının ödediğini ve çalışanlarının maaşlarını veremediklerini belirtti..

Selin Ciğerci Kimdir 6

Selin Ciğerci sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “ Bunları gözyaşları içinde yazıyorum. Soruşturmaya girdiğim için vallahi mutluyum, sorun yok. Kimseye ödeme yapamıyorum, çalıştığım insanlar, tüm ailem, herkesin hesapları kapandı. Şubat başı geldi, maaşlar geldi, çalıştığım üreticilere mahcup oldum.

Selin Ciğerci Kimdir 5

Ben 40 yaşında bir kadınım. Benim ve ailemin bir itibarı var. Sizlere her gün şubemde ben öyle şeyler yapmadım diye konuşup dertleşiyorum. Ama ben çok yoruldum. Neler yaşıyorum sizlere asla belli etmiyorum ama çok üzülüyorum keşke böyle olmasaydı. Ben sizinle olmayı çok seviyorum. Çalışıyorum, vergimi de ödüyorum. Tüm günüm sizinle geçiyor. Çalışmaya başladığım günden beri ülkeme toplam 60 milyon TL vergi ödedim.

Selin Ciğerci Kimdir 4

Sevgili hanımlar evden kaçtım, bir kişiden borç almadım. Korsan taksicilik bile yaptım ama bu süreçte ilk kez borç aldım. Ayıp değil eve ama ben bunları hak etmedim, lütfen bir an önce sonuçlansın. Neyi hak ediyorsam onu yaşamak istiyorum.” İfadelerini kullandı.

Selin Ciğerci Kimdir 3

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Selin Ciğerci, 1984 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Selin Ciğerci, genç yaşlarından itibaren moda dünyasında modellik yaparak başladı. Ardından televizyon dünyasında adını duyurmuştur. Birçok televizyon programında başarılı sunuculuk performansları sergileyen Ciğerci, aynı zamanda oyunculuk kariyerine de adım atmıştır ve televizyon dizilerinde rol almıştır.

Selin Ciğerci Kimdir 2

Selin Ciğerci, özellikle sosyal medya platformlarında da oldukça aktiftir. Milyonlarca takipçisi bulunan Instagram hesabında paylaştığı renkli ve günlük yaşamına dair içeriklerle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Selin Ciğerci, özel hayatını kitlesiyle paylaşmaktan çekinmiyor.

Selin Ciğerci Kimdir 8

Ciğerci'nin kendine ait "Selin Beauty" adlı bir makyaj markası ve güzellik salonu zinciri bulunmaktadır. Ayrıca "Hikaye" ve "5 Karat" adlı iki adet single çıkartan fenomene 5 Karat şarkısında Ebru Polat eşlik etti. Güncel olarak müzik kariyerine devam etmeyen Selin Ciğerci, kariyer yönetimini Selin Beauty Center adlı güzellik merkezleri üzerinde yoğunlaştırmıştır.

Selin Ciğerci Kimdir 10

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra 2019'da dünya evine girdi. Bir ayrıl bir barış yaşayan çift 2021'de yaşadıkları ayrılığa dayanamayıp bir sene sonra yeniden evlenseler de aynı sene içinde tekrar boşandılar. Ciğerci ve Çıra'nın bu evlilik sürecinde evlat edindikleri bir kızları bulunmakta.
 

Editör: Nurseli Fırat