Malatya'nın Pütürge ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri sırasında bir öğrenciye şiddet uygulayan şahıs gözaltına alındı.

KUTLAMALARDA ÜZÜCÜ OLAY

Pütürge Yatılı Bölge Okulu'nda düzenlenen 23 Nisan kutlamaları sırasında, bir kişinin 3. sınıf öğrencisi T.Ş'ye tekme attığı ihbarı üzerine polis hızla müdahale etti. Olayın bildirilmesinin ardından güvenlik güçleri, şüpheli M.H'yi gözaltına aldı.

Malatya Ogrenci Dron Tekme 25042024 Dha3

ŞÜPHELİNİN GÖZALTI VE SERBEST BIRAKILMA SÜRECİ

Şüpheli, ailenin şikayeti üzerine kısa süre içinde yakalanarak polis merkezine götürüldü. İşlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen M.H, ifadesi alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN SORUŞTURMA TALİMATI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yaşanan bu talihsiz olay üzerine derhal müfettiş görevlendirerek soruşturma başlattı. Olayın tüm yönleriyle incelenmesi için gerekli adımlar atıldı.

Malatya Ogrenci Dron Tekme 25042024 Dha2

GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI

Okulun güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 23 Nisan kutlamaları sırasında M.H'nin bir dronu yerde çalıştırırken, yanlışlıkla balonun drona çarpması sonucu sinirlenip 3. sınıf öğrencisi T.Ş'ye tekme attığı ve çocuğun yere düştüğü görülüyor. Olay sonrası diğer öğrencilerin yerdeki arkadaşlarını kaldırdığı anlar da kameralara yansıdı.

Editör: Mevlüt Peker