Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, seçimlerin sonucu konusunda kararlı olduklarını belirterek, "İnşallah akşam dokuzdan sonra belediyenin bahçesinde buluşmak üzere." dedi.

Mansur Yavas 31032024 Aa (1)

AİLESİYLE OY KULLANDI

Mansur Yavaş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için eşi Nursen Yavaş, kayınvalidesi, kızları, damatları ve torunlarıyla birlikte oy kullanacağı Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne geldi. Oyunu eşi ve torunuyla birlikte "4101" numaralı sandığa attı.

Mansur Yavas 31032024 Aa (2)

SEÇİMDEN UMUTLU

Oyunun ardından basın mensuplarına açıklama yapan Yavaş, seçim sonucuna ilişkin hiçbir tereddütlerinin olmadığını vurgulayarak, "İnşallah akşam dokuzdan sonra belediyenin bahçesinde buluşmak üzere." şeklinde umut dolu bir mesaj verdi.

Mansur Yavas 31032024 Aa (3)

TURGUT ALTINOK'TAN SEÇİM SONRASI MESAJ

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, seçimlerin başkent Ankara'ya ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Kazanan, ülkemiz ve şehirlerimiz olsun." dedi.

Turgut Altinok 31032024 Aa (2)

EŞİ, ÇOCUKLARI VE TORUNLARIYLA GELDİ

Turgut Altınok, oyunu Keçiören Karargahtepe Mahallesi'ndeki Kocatepe İlkokulu'nda 4382 numaralı sandıkta kullandı. Eşi, çocukları ve torunlarıyla birlikte okula yürüyerek geldi.

Turgut Altinok 31032024 Aa (1)

MİLLETİN İRADESİNE SAYGI

Oy kullandıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Altınok, basın mensuplarına ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, milletin iradesine sahip çıkacaklarını ve saygı duyacaklarını vurguladı.

Turgut Altinok 31032024 Aa (4)

ANKARA'NIN ÖNEMİ

Ankara'nın sadece bir başkent olmadığını belirten Altınok, aynı zamanda Milli Mücadele'nin de merkezi olduğunu ifade etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara ziyaretinde ilk olarak Keçiören'e geldiğini hatırlattı.

Turgut Altinok 31032024 Aa (3)

HAYIRLI HİZMETLER DİLEDİ

Karargahtepe Mahallesi'nin Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ve Türk milletinin varoluş destanının yazıldığı yer olduğunu belirten Altınok, seçimlerin hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ettiğini ifade etti. Altınok, seçim sonucunu AK Parti Ankara İl Teşkilatı ile birlikte takip edeceğini belirtti.

Editör: Mevlüt Peker