Margot Robbie kimdir? Margot Robbie neden gündemde? Margot Robbie hakkında merak edilenler haberimizde...

Türk Hava Yolları (THY), Avustralya seferlerini tanıtmak amacıyla Hollywood'un ünlü yıldızı Margot Robbie ile iş birliği yapma kararı aldı.

THY YÖNETİMDEN AÇIKLAMA

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, yaptığı açıklamada, "15-25 Mart 2024 tarihleri arasında da Avustralya’ya uçmaya başlıyoruz. Şimdi Avustralyalı oyuncu Margot Robbie ile görüşüyoruz. Onu uçuştan bir hafta önce getirip Göbeklitepe gibi birçok yeri gezdirmeyi planlıyoruz. Avustralya uçuşu aktarmalı olacak. Buradan 10 saat Singapur’a, oradan da 7 saat Avustralya’ya gidilecek" dedi.

MARGOT ROBBIE KİMDİR?

Peki Margot Robbie kimdir? Margot Robbie nereli? Margot Robbie kaç yaşında? Margot Robbie evli mi? Margot Robbie hayatı ve iş yaşamına ilişkin detaylar haberimizde…

Asıl ismi Margot Elise Robbie olan aktris,  2 Temmuz 1990 tarihinde doğdu. Akademi ve Altın Küre adaylığı bulunan Avustralyalı aktris ve yapımcıdır. Kariyerine 2000'lerin sonuna doğru Avustralya yapımı bağımsız filmlerde yer alarak başladı. Daha sonra Neighbours (2008–2011) pembe dizisinde yer aldı ve performansıyla iki kez Logie Ödülü'ne aday gösterildi. Amerika'ya yerleştikten sonra ABC'de bir sezon yayınlanan Pan Am (2011–2012) dizisinde yer aldı.

DÜNYANIN EN ETKİLİ 100 KİŞİSİ LİSTESİNDE

2013 yılında büyük çıkışını Richard Curtis'in romantik komedi-drama filmi Zamanda Aşk ve Martin Scorsese'nin biyografik dram filmi Para Avcısı ile gerçekleştirdi. Aşk Uğruna (2015), Z for Zachariah (2015), Büyük Açık (2015), Tarzan Efsanesi (2016) ve Suicide Squad: Gerçek Kötüler (2016) gibi filmlerde yer aldı. 2017 yılında vizyona giren Ben, Tonya filminde Tonya Harding'i canlandırdı ve bu rolü ile Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. 2017'de Time dergisinin düzenlediği Dünyanın En Etkili 100 Kişisi listesinde yer aldı. 2019'da Forbes tarafından dünyanın en yüksek ücretli aktrislerinden biri olarak gösterildi.