MasterChef kim kazandı, şampiyon kim oldu? MasterChef Türkiye All Star bu akşam final bölümüyle ekranlara geldi! MasterChef All Star 6 Ocak Cumartesi akşamı yarı final heyecanı ile sevenleri ile buluşmuştu.

Masterchef-29-aralık-son-bölüm-kim-kazandı-8

Tahsin, Hasan ve Esra'nın yarıştığı yarı finalde talihsiz bir şekilde elenen isim Hasan oldu. Böylelikle MasterChef finalinde yarışacak olan iki isim Tahsin ve Esra oldu. 

Masterchef Şampiyon 1

Son 2'ye kalan isimler Esra ve Tahsin'den hangisi şampiyon olacak? Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisinde yer aldığı MasterChef All Star Türkiye'de bu akşam şampiyon belli olacak. İşte 7 Ocak 2024 MasterChef'te yaşananlar ve şampiyon olan o isim...

Masterchef Esra Şampiyon 2024 1

MASTERCHEF KİM BİRİNCİ OLDU? ŞAMPİYON KİM?

7 Ocak 2024 MasterChef All Star'da bu akşam, 2 oyun oynandı. MasterChef Esra ve Tahsin 1. oyunu başarı ile tamamladı. Esra birinci oyun sonrasında 22.5 puan alırken, Tahsin ise birinci oyun sonrasında 21 puana ulaştı. 2. oyunda yarışmacılar uluslararası mutfak ürünleri için yarıştı. 

Masterchef Tahsin Şampiyon 2024 3

İkinci oyunda yer alan menülerden Tahsin'in Menüsü;

Başlangıç

  • CANNOLİ CEVİCHE

Ana Yemek

  • DANA YANAK

Tatlı

  • TİRAMİSU

İkinci oyunda yer alan menülerden Esra'nın Menüsü;

Masterchef Esra Şampiyon 2024 2

Başlangıç

  • LOKUM

Ana Yemek

  • DENİZİN IŞILTILARI

Tatlı

  • LEZZETİN NOTALARI

Masterchef Çeyrek Final 1

MasterChef'te şampiyon canlı yayında belli oldu!

Tahsin ikinci oyunda, tüm şeflerden 8'er puan alarak 24 puana ulaştı. Esra ise ikinci oyun sonunda Somer Şef'ten 8,5 puan, Danilo Şef'ten 8,5 puan alırken, Mehmet Şef'ten puan alacağı sırada Tahsin fenalaştı. Kısa bir aradan sonra müdahale edilen Tahsin, heyecanlandığını belirtti. Reklamların ardından Mehmet Şef'in Esra'ya verdiği 8 puan ile  şampiyon oldu! Esra, MasterChef All Star'da birinci oldu...

Editör: Nurseli Fırat