Bursa'nın İnegöl ilçesinde, yeni seçilen muhtar Yıldız Cabir, göreve başlamasının ilk gününde muhtarlık binasında büyük bir şok yaşadı. Muhtar Cabir, binanın duvarlarının kısmen yıkıldığını ve içerisinin zarar gördüğünü keşfetti.

Bursa Inegol Muhtar Yildiz Cabir 05042024 Dha1

MUHTAR CABİR'İN İLK GÜNÜNDE TATSIZ SÜRPRİZ

Ertuğrulgazi Mahallesi'nin yeni muhtarı Yıldız Cabir, mazbatasını alarak muhtarlık binasına ilk adımını attığında, binanın duvarlarının yıkıldığını ve içeride ciddi hasar olduğunu gördü. Durum hemen polise bildirildi.

Bursa Inegol Muhtar Yildiz Cabir 05042024 Dha2

POLİS OLAY YERİNDE İNCELEME BAŞLATTI

Olayın ardından İnegöl Polis ekipleri, hızla olay yerine intikal etti. Ekipler, suçluları yakalamak ve olayın hırsızlık olup olmadığını belirlemek üzere titiz bir çalışma başlattı.

Bursa Inegol Muhtar Yildiz Cabir 05042024 Dha4

MUHTAR CABİR'DEN DUYGUSAL AÇIKLAMA

Görevinin ilk gününde karşılaştığı manzara karşısında duygusal bir açıklama yapan Muhtar Cabir, "Ertuğrulgazi Mahalle Muhtarıyım artık. Mahallemize teşekkür ediyorum ama bu karşılaştığım manzara beni üzdü. Camlar kırılmış, duvarlar delinmiş ve içerisi dağıtılmış. Bu durumu hiç beklemiyordum. Olayın detaylarını ve hırsızlık olup olmadığını henüz bilmiyorum" dedi ve yaşananları üzüntüyle paylaştı.

Bursa Inegol Muhtar Yildiz Cabir 05042024 Dha3

Editör: Mevlüt Peker