2024 MEB EKYS sınav sonuçları heyecanla bekleniyordu. MEB EKYS sonuçları için ÖSYM ekranında erişime açıldı. Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (EKYS) sonuçları ile birçok müdür ve müdür yardımcısı belirlenecek. 2024-MEB-EKYS, ÖSYM tarafından 50 il, 52 sınav merkezinde gerçekleştirildi. EKYS sonuçları merakla bekleniyordu. 8 Mart 2024 cuma günü (bugün) EKYS sonuçları, yönetici adaylarının erişimine açıldı. 2024-MEB-EKYS sonuçları görüntüleme ekranı..

E K Y S M E B 1

MEB Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı 2024

MEB Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı sonuçları açıklandı! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2024-MEB-EKYS) 18 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Emniyet görevlileri dahil 8 bin 704 kişinin görev aldığı EKYS'de adaylara 80 soru soruldu ve 150 dakika cevaplama süresi verildi.

E K Y S M E B 4

MEB EKYS SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2024-MEB-EKYS) sonuçları 8 Mart Cuma günü (bugün) adaylarla paylaşıldı.

ÖSYM EKYS SONUÇ GÖRÜNTÜLEME EKRANI

Editör: Nurseli Fırat