2024 MEB EKYS sınav sonuçları heyecanla bekleniyor. Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (EKYS) sonuçları ile birçok müdür ve müdür yardımcısı belirlenmiş olacak. 2024-MEB-EKYS, ÖSYM tarafından 50 il, 52 sınav merkezinde gerçekleştirildi. Yönetici adayları, EKYS sonuçlarını merakla bekliyor. Peki, 2024-MEB-EKYS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

E K Y S

MEB Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı 2024

MEB Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı sonuçları heyecanla bekleniyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2024-MEB-EKYS) 18 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

E K Y S M E B 4

Emniyet görevlileri dahil 8 bin 704 kişinin görev aldığı EKYS'de adaylara 80 soru soruldu ve 150 dakika cevaplama süresi verildi.

E K Y S M E B 2

MEB EKYS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2024-MEB-EKYS) sonuçları 8 Mart Cuma günü adaylarla paylaşılacak.

ÖSYM EKYS SONUÇ GÖRÜNTÜLEME EKRANI

Editör: Nurseli Fırat