Başkentte bir iş insanı Eren Atmaca, iddiaya göre internet fenomeni medyum Recep Kaplan'a işleri düzelsin diye muska yaptırdı. Ödediği paranın yanı sıra, medyumun evi ve arabası için de harcamalar yaptı. Fakat işleri daha da kötüye gidince iki isim mahkemelik oldu...

Ünlü sosyal medya fenomeni medyum Recep Kaplan iddiaya göre Atmaca'yla iletişime geçerek "Yıldızın düşük sana bir muska yapayım işlerin düzelsin" dedi. O dönem işlerinin istediği gitmeyen Atmaca, da teklifi kabul etti.

'ÜNLÜLERLE FOTOĞRAFINI GÖSTERDİ'

Medyumun kendisine verdiği 'zırh muskası'nı alan Atmaca, "Zırh muskasını üzerimde taşıdığım müddetçe, daha kariyer sahibi birisi olabileceğimden bahsetti. Birçok ünlüyle çekilmiş fotoğrafını falan gösterdi. Bu ünlülerin kariyerlerindeki, zirveleri hepsinin kendisinin sağladığını söyledi. Ben de bunun bir tılsım olduğuna inandım ve 25 bin lira verdim" diye konuştu.

ARABASINI TAMİR, EVİNİ TADİLAT ETTİRDİ

Ancak bundan sonraki süreçte taleplerin azalmadığını söyleyen Atmaca, "Ardından '7 kere deniz gören bir yere gitmem; senin için yaptığım muskaları denize atmam lazım' diyerek bana video çekip atıyordu. Ardından trafik kazası yaptığını söyledi arabasını tamir ettirdim. Evini tadilat ettirdim; yatak odası zarar görmüş yatak odası takımı aldım" dedi.

'İYİ OLALIM DERKEN BELAMIZI BULDUK'

Fakat aradan geçen süreçte işleri daha da kötüye gitmeye başlayan Atmaca, "Otelim kapandı, teklif yazdığım bir kaç ihale vardı geri döndü. Mesela şu an otelim kapandı istediğim hiçbir işi yapamıyorum ihalellerim geri dönüyor. Aslında biz iyi olalım derken belamızı bulduk" diye konuştu.

Vaatlere rağmen işleri bir türlü düzelmeyen iş insanı soluğu savcılıktan aldığını belirterek, "Savcı bildiğin kahkaha krizine girdi. Dedi ki "Oğlum sen 40 yaşını geçmişsin sene 2023 şu girdiğin işlere bak" dedi" diye konuştu.

Editör: Site Yönetim