MEGMT halka arzı, yatırımcılar tarafından merakla bekleniyor. Mega Metal tarafından halka arz edilecek olan MEGMT kaç lot düşecek? İşte detaylar..

MEGMT-tarih

MEGMT HALKA ARZI

Mega Metal halka arzı heyecanla bekleniyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Mega Metal halka arzı, yatırımcılar ve finans dünyası tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Borsa İstanbul'da işlem görecek olan MEGA METAL'in BİST Kodu MEGMT olarak belirlendi.

MEGMT-Mega-Metal

MEGMT NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen MEGMT, talep toplama tarihleri açıklandı mı? yatırım yapmak isteyen herkes tarafından araştırılıyor. Açıklanan takvime göre Mega Metal halka arzı için talep toplama 7 Aralık'ta başlayacak. Talep toplama işlemleri 7-8 Aralık tarihlerinde yapılacak. Katılım endeksine uygunluğu merak edilen MEGMT için, Mega Metal San. ve Tic. A.Ş. katılım endeksine uygun bir halka arz değil.

MEGMT-halka-arz

Mega Metal Kaç Lot Dağıtacak?

53 milyon lot dağıtacak olan Mega Metal, toplamda 1,7 milyar TL büyüklüğünde bir halka arza imza atacak. Talep toplama süreci tamamlandıktan sonra elde edilen sonuçlar, yatırımcılar tarafından büyük bir merakla bekleniyor.. 

MEGMT Fiyatı

Halka arz büyüklüğü 1.775.825.000 olan Mega Metal San. ve Tic. A.Ş'nin fiyatı 28,30 TL olarak açıklandı. Kişi başına kaç lot dağıtılacağı konusunda 12-24 sayıları tahmin ediliyor. 

Editör: Nurseli Fırat