Mehmet Ali Erbil ve Acun Ilıcalı arasında yaşanan gerilim gündem oldu. Ilıcalı hakkındaki iddialara "Çarkıfelek'i ona sundurmadık diye sinirlendi" deyince ünlü komedyen açıklama gecikmedi. Erbil yaptığı açıklamada Acun hakkında sitem dolu sözler söylerken servetine dair de ilginç ifadeler belirtti. Gazeteci Enver Aysever’in Youtube kanalındaki canlı yayına katılan Acun Ilıcalı, Mehmet Ali Erbil'in hakkındaki iddialara tepki gösterdi. 

ACUN'A SİTEM ETTİ!

Bunun üzerine Mehmet Ali Erbil Enver Aysever'e bağlanarak kendisi hakkındaki iddialara cevap verdi. Erbil açıklamasında "Hiçbirimiz Acun düşmanı değiliz, asla değilim sadece meslektaş olarak söylüyorum; bu kadar yapım var, bunların özel uçakları, televizyonları, futbol takımları ben duymadım. Allah yürü ya kulum sadece Acun'a mı dedi!" diyerek sitem etti. "Dilan Polat'ı merak etmedik mi hepimiz tüyleri diken diken olmadı mı bu paralar nereden geliyor kaynağı nedir?"

KUMARDA PARA KAYBETTİ Mİ?

Mehmet Ali Erbil kazancının ortada olduğunu belirterek de "Kumarda para kaybediyor musunuz?" sorusuna da "Yoo, oturduğum ev toplasanız 10 milyon dolar eder, eşlerime verdiklerim de öyle. Kumarda varımı yoğumu yitirmedim, hiç çalışmasam da çocuklarıma torunlarıma yetecek servetim var" dedi.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu