Magazin dünyasında bomba etkisi yaratan bir haber ortaya çıktı. Ünlü isim Nihal Candan ve kardeşi Bahar Candan, suç örgütüne üye olma, kurma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarından gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

candan kardeşler 1

Haberin ortaya çıkmasının ardından Nihal Candan'ın sinir krizi geçirdiği ve bir süre önce evlendiği gerçeği ortaya çıktı. Show Haber'e göre, Nihal Candan 4 ay önce iş insanı Mehmet Faruk Çiçek ile evlenmiş ancak bu evliliği hakkında hiçbir paylaşım yapmamıştı.

nihal candan-1

Ancak şimdi ortaya çıkan bilgilere göre, çiftin nikah görüntüleri ele geçirildi. Peki Mehmet Faruk Çiçek kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Ne iş yapıyor?

MEHMET FARUK ÇİÇEK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Mehmet Faruk Çiçek, 1 Şubat 1986 tarihinde Şırnak'ın Cizre ilçesinde dünyaya gelmiştir. 37 yaşındaki Mehmet Faruk Çiçek daha sonra büyüme sürecini Mersin'de geçirmiştir. Eğitim hayatına Mersin Toros Koleji ve Toros Üniversitesi'nde devam eden Çiçek, daha sonra ticaret hayatına atılmıştır.

mehmet-faruk

MEHMET FARUK ÇİÇEK NE İŞ YAPIYOR?

2014 yılında uluslararası nakliyat sektörüne adım atan Çiçek, Seyid Lojistik adını verdiği şirketi kurarak faaliyetlerine başladı. Şirketin merkezi İstanbul olmak üzere Mersin'de de bir ofisi bulunmaktadır. Seyid Lojistik, başlangıçta Irak'a odaklanmış olsa da daha sonra hizmet alanını genişleterek Avrupa ve Asya ülkelerini kapsayacak şekilde faaliyet göstermiştir.

Mehmet Faruk Çiçek 1

Aynı yıl içinde Çiçek, Daim Tobacco adlı bir nargile tütün fabrikası kurmuştur. Fabrika hayata geçirilerek üretim faaliyetlerine başlamıştır. İstanbul garajında ise 50 adet TIR bulunuyor.

Editör: Zeynep Baş