MESCİD-İ AKSA'DA MÜSLÜMANLARA 3. CUMADA DA LAĞIM SUYU VE GAZ BOMBASI 

İsrail güçleri, Hamas ordusunun 7 Ekim'de başlattığı saldırı sonrası Gazze halkını tam abluka altına alarak Mescid-i Aksa'da cuma namazı kılmak isteyen Doğu Kudüs'teki Filistin halkına da günlerdir orantısız güç uygulayarak engel oluyor. Mescid-i Aksa'nın önünde, savaşın ardından gerçekleşen 3. cuma namazında İsrail polisi yine benzer sahneleri sergiledi. İsrail polisi, Mescid-i Aksa'ya namaz kılmak için gelen Müslümanlara lağım suyu sıkıp gaz bombası atarak müdahale etti.

ZAZA DOĞAN ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTİLDİ 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 4 kentte yapılan operasyonla organize suç örgütü "Zaza Doğan"ın çökertildiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, İstanbul başta olmak üzere Muğla, Bursa ve Mersin'de gerçekleştirilen ortak operasyonla, Doğan Aykut'un liderliğini yaptığı "Zaza Doğan" suç şebekesine yönelik baskınlar gerçekleştirdiklerini ifade etti. Operasyonun, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) biriminin öncülüğünde ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele ekibi tarafından yürütüldüğünü belirten Yerlikaya, toplam 47 zanlının gözaltına alındığı bilgisini kamuoyuyla paylaştı.

KREDİ KARTI AKDİ VE GECİKME FAİZLERİNDE ARTIŞ 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) politika faizinde gerçekleştirdiği 500 puanlık artışın ardından kredi kartı faizleri de güncelleniyor. TCMB'nin faiz kararının sonrasında, referans faiz oranı yüzde 3,16'ya yükseltildi. Bu yeni duruma göre, kredi kartı aylık azami akdi faiz oranı, referans faize eklenen 55 baz puanla birlikte yüzde 3,71 olarak belirlendi. Gecikme faiz oranı da bu seviyeye eklenen 30 baz puanla yüzde 4,01'e çıkarıldı.

KORHAN BERZEG İÇİN UMUTLAR TÜKENDİ: ARAMA ÇALIŞMALARI DURDURULDU! 

Balıkesir Gönen'de 130 gün önce yazlık evinden köpeği “Tina” ile birlikte çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Korhan Berzeg’i arama çalışmaları sonlandırıldı. Berzeg’i arama çalışmalarına katılan bir yetkili, “130 gün boyunca aramamıza rağmen Korhan Berzeg'e ait hiçbir ize rastlayamadık. Burada, gizemli bir durum var. Bunu aydınlatmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

IŞIK KARACA 21 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİSİYLE EVLENDİ

50 yaşındaki başarılı şarkıcı Işın Karaca, 5 yıldır aşk yaşadığı 21 yaş küçük sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Amsterdam'da nikah masasına oturdu. Bir süredir saç kıran rahatsızlığıyla mücadele ettiği için peruk kullanan başarılı şarkıcı Işın Karaca, 5 yıldır aşk yaşadığı 21 yaş küçük sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile evlendi.

ATATÜRK'E KARŞI YAPILAN SALDIRILAR CEZASIZ KALMADI

Gaziosmanpaşa'da MT7 Metro hattında Cumhuriyetin 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında metroya asılan bayrakları yırtan Erhan T., yolcular arasında bulunan polis memuru tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. Kayseri'de de Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını yakan 3 lise öğrencisi, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. A.K., A.N., H.E. ve E.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Editör: Site Yönetim