ERDOĞAN: DÜNYA KATLİAMLARI SEYREDİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan ziyaretinde konuştu. İsrail'in savunuculuğunu yapan Amerika Birleşik Devletleri ve Batı'ya sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, "11 bin çocuk kadın öldürüldü. Dünya sessiz. İsrail'in bu katliamlarını uzaktan seyrediyor" dedi.

YARGIDA CAN ATALAY KRİZİ

Yargıtay 3. Ceza Dairesi Türkiye İşçi Partisi Hatay milletvekili Can Atalay hakkında hak ihlali kararı veren Anayasa Mahkemesi üyeleri hakkında suç duyurusunda bulundu. Hukukçular, Yargıtay kararının anayasaya aykırı olduğunu ve Anayasa Mahkemesi'ni işlevsiz hale getirdiğini söyledi.

ENGİN POLAT 'HATIRLAMIYOR'

Cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat'ın ifadelerinde yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Engin Polat "Sermayeyi nereden sağladığımızı hatırlamıyorum" dedi ve eşi Dilan Polat gibi etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak istemediğini belirtti.

TUZLASPOR BAŞKANI'NA SORUŞTURMA

Geçtiğimiz günlerde Passolig ve kaçak bahis iddiaları ile gündeme gelen Tuzlaspor Kulübü Başkanı Mehmet Berzan İlham hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından mal varlığı değerlerini aklamak, mal varlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak suçlarından soruşturma başlatıldı.

EZGİ MOLA'YI TACİZ EDEN SANIĞA HAPİS CEZASI

Ünlü oyuncu Ezgi Mola'yı takip ederek tehditte bulunduğu ve sosyal medya hesabından mesajlar yollayarak cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan sanık için karar açıklandı. Cinsel taciz, kişinin huzur ve sükununu bozmak ve tehdit suçlarından toplam 1 yıl 5 gün hapis cezası verildi.

GALATASARAY BAYERN'E KAYBETTİ

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi 4. hafta maçında Bayern Münih ile karşı karşıya geldi. Nefeslerin tutulduğu maçta sarı-kırmızılıların golü 90+3'te Bakambu'dan gelirken, Bayern Münih'in gollerini ise 80. ve 86. dakikada Harry Kane kaydetti. Karşılaşma Galatasaray'ın 2-1'lik mağlubiyetiyle sona erdi.