DEVLET ERKANI ATA'NIN HUZURUNDA

Tüm Türkiye bugün Ata'ya saygı duruşundaydı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı sabah saatlerinde Atatürk'ü ziyaret için Anıtkabir'e gitti. Anıtkabir özel defterini de imzalayan Erdoğan, “Cumhuriyetimizin 2. asrını Türkiye yüzyılı ile taçlandırmakta kararlıyız” dedi. Ayrıca anayasa mahkemesine de değinen Erdoğan, “Gerekirse anayasa ve yasa değişiklikleri dahil tüm yöntemleri kullanarak tekrar böyle bir tartışmanın ortaya çıkmaması için gerekenleri yapacağız” dedi.

İSTANBUL'DA KARTEL OPERASYONU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kırmızı bültenle aranan ve Güney Amerika'dan Avrupa'ya uyuşturucu sevkiyatı yapan Kompanio Bello isimli uyuşturucu kartelinin lideri Dritan Rexhepi'nin İstanbul'da yakalandığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

İYİ PARTİ'DE PEŞ PEŞE İSTİFALAR

İyi Parti'de bugün istifalar peş peşe yaşandı. Eski Merkez Bankası başkanı ve İyi Parti'nin eski genel başkan yardımcısı Durmuş Yılmaz ile İyi Parti Genel İdari Kurul Üyesi Bahadır Erdem partilerinden istifa etti.

KAÇAK MÜTEAHHİT AVM'DE GEZERKEN YAKALANDI

Hatay depreminde 370 kişinin hayatını kaybettiği Emlak Bank konutlarının müteahhiti Mehmet Özat Ankara'da bir alışveriş merkezinde yakınlarını kaybeden kadınlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

BURAK YILMAZ İSTİFA ETTİ

Beşiktaş takımının teknik sorumlusu Burak Yılmaz'ın istifa ettiğini duyurdu. Açıklamada “Burak Yılmaz ile yollarımız kendisinin isteği üzerine ayrılmıştır. Burak Yılmaz'a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” ifadeleri yer aldı.

ARDA GÜLER'İN SAKATLIKLA BAŞI DERTTE

Arda Güler sakatlık sorunundan dolayı Real Madrid'in Valencia maçı öncesinde yaptığı antrenmana çıkamadı. Carlo Ancoletti basın açıklamasında "Arda Güler Braga maçından önce sakatlanmıştı. Şu an üzgün ama durumu ciddi değil" dedi.

YASAK AŞKLA İLGİLİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Cansu Tosun babası ile Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın yasak aşkı hakkında “Basın mensuplarına konuşmak istemiyorum çünkü kendi özel hayatımı da konuşmuyorum. Herkes kendi yaptığından sorumludur” cevabını verdi.