ERDOĞAN İSLAM ZİRVESİ'NDE KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad’ta düzenlenen Gazze konulu 8. Olağanüstü İslam Zirvesi’ne katıldı. Erdoğan “Batının tavrı acizlik, korkaklıktır. 36 gündür doğrudan siviller hedef alınıyor. Benzeri görülmemiş bir barbarlık var. İsrail yaptığı tahribatı tazmin etmeli. Kalıcı ateşkes sağlanmalı.” ifadelerini kullandı.

DİLAN POLAT'A YENİ CEZA GELEBİLİR

Şu an cezaevinde tutuklu olan Dilan Polat ve Engin Polat hakkında gelişmeler devam ediyor. Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun sahip oldukları güzellik merkezi için bir diploması olmadığı, buna rağmen tabip unvanı kullandıkları ortaya çıktı. Yani Polat ailesi 2020 yılında yargılandıkları bu suçtan ertelenen o cezayı, suçları kesinleştiğinde tekrardan yatacaklar.

ATATÜRK'E HAKARET CEZASIZ KALMADI

Erzurum'da bir döner dükkanının sahibi olan Mustafa Atmaca, sosyal medyada yaptığı canlı yayında Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Öte yandan dün 10 Kasım'da İstanbul Gayrettepe'deki camide, imamın Atatürk'e dua etmesinden rahatsızlık duyduğunu söyleyen şüpheli de gözaltına alınarak emniyete teslim edildi.

MAĞAZA AÇILIŞI İÇİN ÇADIR KURDULAR

Kadıköy'de yeni şubesini açacak olan dünyaca ünlü Kozmetik mağazası ilk 500 müşterisine hediye vereceğini duyurdu. Akşam saatlerinden itibaren yüzlerce kişi kuyrukta sandalyesi, hatta çadırlarla beklemeye başladı.

EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEMELERİ BAŞLIYOR

Cumhuriyetin 100. yılına özel çalışan emekliler hariç olmak üzere emekli ikramiyesi ödemesi için takvim bugün açıklandı. SGK'nın emekliye 5 bin ikramiye ödemesi bugün başlıyor.

ÇALIMBAY: GEREKİRSE ATOM KARINCA OLACAĞIM

Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine getirilen Rıza Çalımbay, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Çalımbay paylaşımında, “En iyi bildiğim şeyi yapacak, çok çalışacağım. Gerekirse atom karınca olacağım. Beşiktaş'ın büyük
taraftarına layık olmak için elimden ne geliyorsa yapacağım.” ifadelerini kullandı.