CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BEŞTEPE'DE BÜYÜKELÇİ KABULÜ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kamboçya Büyükelçisi ve Tanzanya Büyükelçisi'ni Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Kamboçya Büyükelçisi Sok, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yöresel kıyafetlerle güven mektubu sundu.

ÜMİT ÖZDAĞ, KILIÇDAROĞLU İLE YAPTIĞI GİZLİ PROTOKOLÜ YAYIMLADI!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu ile imzaladığı gizli protokolü paylaştı. Protokolde, Kılıçdaroğlu'nun Özdağ'a içişleri ile iki bakanlık verdiği ortaya çıktı. Özdağ, açıklamasında Özgür Özel'e de sert sözlerle yüklenerek “CHP liderliği geçmiş hatalardan ders çıkarmak yerine yeni vahim hatalar ile yeni bir başarısızlığa doğru yelken açmaktadır" dedi.

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINI AÇIKLADI!

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Yüzde 35 seviyesinde bulunan politika faizi 500 baz puan artırılarak yüzde 40 seviyesine yükseltildi. Gözler bu kez kredi kartı faiz oranlarına çevrilmişti. Kredi kartı azami faiz oranlarında aralık ayında değişikliğe gidilmedi. 

ADLİYE’DEN KOŞARAK ÇIKMIŞTI: BANU PARLAK’IN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI!

Tabanca ile çektiği videoyu sosyal medyada paylaşması üzerine gözaltına alınan ve serbest bırakılınca koşarak adliyeden uzaklaşan sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde Parlak “Silahı ruhsatsız olarak bulundurduğumu kabul ediyorum. Ben bu silahı herhangi bir yerde kullanmadım.” dedi. 

MADEN OCAĞINDA GÖÇÜK: 3 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ!

Siirt'in Şirvan ilçesinde maden ocağında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 5 işçiden ikisi yaralı olarak kurtulurken 3 işçi hayatını kaybetti. 

FUTBOL CAMİASINDA ‘SEÇİL’ DEPREMİ!

Bankacı Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı ve Selçuk İnan’ın da arasında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyordu. Erzan ilk duruşmada, kendisine 2020 yılında Fatih Terim’in para verdiğini belirterek “Galatasaray camiasında onun sözüne güveniliyordu” dedi.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'DAN MÜGE ANLI'YA TEPKİ!

Müge Anlı’nın programında nikahsız yaşadığı 3 çocuğunun babası tarafından üzerine kuma getirilen kadına, "Ben olsam o kadını öldürürüm, sen nasıl kıskanmıyorsun" diye çıkışmasının ardından ortalık karıştı. Armağan Çağlayan Müge Anlı'ya sosyal medya üzerinden tepki göstererek "Müge Anlı da delirdi! Bayağı bayağı!" dedi.

DÜNYA FUTBOL DEVİNDEN ICARDİ HAMLESİ!

Attığı gollerle kendinden sıkça söz ettiren Arjantinli oyuncu Icardi, Real Madrid'in radarına girdi. Real Madrid'in, Arjantinli golcü Mauro Icardi için Galatasaray'a 15 milyon Euro ödemeye hazır olduğu ifade edildi.