ERDOĞAN: İSTANBUL SÖZLEŞMESİ’NDEN ÇEKİLMEMİZİN OLUMSUZ ETKİSİ OLMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Programı'nda konuştu. Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesine yönelik tepkilere yanıt veren Erdoğan, "Sözleşmeden çekilmemizin kadına şiddete yönelik olumsuz etkisi olmadı." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine gelen acil telefon nedeniyle sahneden inmesi ise dikkat çekti.

ÖZGÜR ÖZEL BOSNA HERSEK’TE

CHP lideri Özgür Özel, Bosna Hersek'te Özel Saraybosna Büyükelçiliği'ni ziyaret etti. Özgür Özel, "Sonradan pişman olmak, savaş suçlusu ilan etmek ya da günah çıkarmak yetmiyor. Bugün Filistin'e, gelişmiş dünyanın sessiz kalmamasını bekliyoruz." dedi.

ANKARA’DA KOMŞU DEHŞETİ; 2 ÖLÜ

Ankara'da bir komşu katliamı daha yaşandı. Hüseyin Alkan asansör tamiri sırasında çıkan gürültü nedeniyle komşusunu ve onun 15 yaşındaki oğlunu tüfekle öldürdü, 2 kişiyi de yaraladı.

FIRTINA VE KAR UYARISI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu için 'Tam Fırtına' uyarısı yaptı. Beklenen fırtına, öğle saatlerinden itibaren Marmara ve Kuzey Ege’de etkisini artırdı. Uzmanlara göre İstanbul’da pazar günü hava sıcaklığı yaklaşık 10 derece düşecek ve yer yer karla karışık yağmur da görülecek.

YENİ VERGİ, HARÇ VE CEZA TUTARLARI BELLİ OLDU

Yeniden değerleme oranı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 2023 yılı için yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 olarak belirlendi. Böylece vergi, ceza, harçlara artış yapılacak.

KENAN İMİRZALIOĞLU SİNEM KOBAL’I ALDATTI MI?

Mutlu evlilikleri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu çift Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu ihanet iddialarıyla gündeme bomba gibi düştü. Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal'ı aldattığı yönünde ortaya atılan iddialar sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.