MAAŞLAR ERKEN YATAR MI?

Haziran ayı memur maaşlarının ödeme tarihleri araştırılıyor. Normalde her ayın 15'i memur maaşları, 17 ile 26’sı arasında ise emekli maaşları hesaplara yatırılıyor. Bu yıl Kurban Bayramı 16-20 Haziran tarihleri arasında kutlanacak. Bu tarihler sebebiyle memurlar ve emekliler maaşlar erken yatar mı merak ediyor. Bayram gibi özel durumlarda maaşların daha erken yatırılması gibi durumlar söz konusu olabiliyor. Peki, Haziran ayı memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak, erken mi yatacak? İşte detaylar..

Findik Destek Parasi Sorgulama Ekrani Alan Bazlı Fındık Destek Ödemeleri 2024 Ne Zaman Yatacak (2)

MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE YATAR MI?

Memur maaşları ve emekli maaşları erken yatar mı, bayramdan önce maaşlar ödenir mi? merak ediliyor. Emekliye bayram ikramiyeleri bayramdan önceki hafta hesaplara geçiyor. Bayramdan önce, 15 Haziran öncesi SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı kapsamındaki tüm emeklilere ikramiyelerin yatırılması bekleniyor. Peki memur ve emekli maaşları erken yatacak mı?

Evde Bakim Maasi Yatan Iller Mart Ayi Evde Bakim Parasi Yatti Mi Evde Bakim Parasi Hangi Ille 4Mart2024 4

Kurban Bayramı arefesi 15 Haziran Cumartesi gününe denk gelirken, bayram ise 16-19 Haziran arasında idrak edilecek. 2024 Kurban Bayramı 1. günü 16 Haziran'a denk geliyor. 2023 Kurban Bayramı'nda emekli aylığı ödemeleri bayramdan önce hesaplara geçmişti. Bu nedenle emekli maaşı ödemelerinin de bayramdan önceki hafta yapılması bekleniyor.

Editör: Nurseli Fırat