Mersin, sabah erken saatlerde korkunç bir trafik kazasına sahne oldu. Toroslar ilçesi, Demirtaş Mahallesi'nde bulunan GMK Bulvarı Demirtaş Kavşağı'nda meydana gelen feci kazada, kırmızı ışık ihlali yapan bir otomobil yayalara çarptı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, aracın hızla geldiği ve önce yayalara, ardından bir ağaca çarparak takla attığı ve alev aldığı görülüyor. Bu dehşet verici kazada 32 yaşındaki bir kadın hayatını kaybetti, biri şoför olmak üzere üç kişi ise yaralandı.

Mersi Kaza Yaya 01052024 Iha (2)

KAZANIN DETAYLARI VE SONUÇLARI

Edinilen bilgilere göre, 33 ARD 405 plakalı otomobilin sürücüsü A.D., sabah 07.20 sıralarında trafik ışıklarının kırmızı olduğu bir anda kontrolünü kaybetti. Yoldan çıkan araç, Sultan Sedef isimli 32 yaşındaki kadına çarptıktan sonra ağaca çarparak devrildi. Kazada yaralananlar, çevredekilerin hızlı müdahalesi ve itfaiye ekiplerinin ağacı keserek bir yaralıyı kurtarmasıyla hastanelere sevk edildi.

Mersi Kaza Yaya 01052024 Iha (3)

İÇ ACITAN GÖRÜNTÜLER

Feci kazanın ardından başlatılan soruşturma devam ederken, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüler de ortaya çıktı. Görüntülerde, aracın başka bir araca çarpmamak için ani bir manevra yaparak kavşaktan çıktığı ve sonrasında yaya ve ağaca çarptığı anlar dikkat çekiyor. Kazada hayatını kaybeden kadının ve çöp konteynerinin metrelerce savrulduğu, aracın alev alarak yanmaya başladığı anlar, kazanın şiddetini gözler önüne seriyor.

Mersi Kaza Yaya 01052024 Iha (4)

Mersi Kaza Yaya 01052024 Iha (5)