Eser Yenenler'in Linç@ programına katılan Merve Boluğur, özel hayatına dair samimi itiraflarda bulunmuştu. Mutlu bir yuva kurmak istediğini söyleyen Boluğur ayrıca, bir de erkek çocuğu olmasını istediğini dile getirmişti. Bu açıklamadan kısa süre sonra eski eşler yıllar sonra bir kez daha karşı karşıya geldi.  Murat Dalkılıç "Artık bir şeyler söylemek lazım, bu bana gönderdiğiniz video güzel bir edit, harika olmuş ama hedef gösterilen kişi oradaki, maalesef ben değilim. Dolayısıyla eski karım, ne benimle beraberken ne evliyken çocuk sahibi olmak istemiyordu. Dolayısıyla benden bahsetmiyor, muhtemelen benden sonraki bir şeyden bahsediyor" dedi. 

MURAT DALKILIÇ VE MERVE BOLUĞUR NEDEN BOŞANDI?

Şarkıcı Murat Dalkılıç (39) ile oyuncu Merve Boluğur (34), 24 Ağustos 2015’te nikah masasına oturmuş; ancak mutlulukları uzun sürmeyen çiftin ikinci evlilik yıl dönümlerini kutlamaya bir hafta kala boşanma kararı almıştı. Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde yapılan duruşma neticesinde, Dalkılıç ile Boluğur anlaşmalı olarak yollarını ayırmıştı. İddialara göre; Murat Dalkılıç, Merve Boluğur'u Hande Erçel'le aldattı. 

MURAT DALKILIÇ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Boşanmanın ardından Dalkılıç; "Yıllardır büyük bir aşk yaşadığım değerli eşim Merve Boluğur'la uzun zamandır kurtarmaya çalıştığımız evliliğimizi üzülerek noktalama kararı aldık. Sevgi ve saygı çerçevesinde vermiş olduğumuz bu kararımız yüzünden yaşadığımız hassas dönemde, herkesin saygıyla yaklaşmasını önemle rica ediyoruz. Ayrılma sebebi olarak gösterilen negatif söylemlerin bu olayla hiçbir alakası yoktur, ayrılık kararımız her ilişkide yaşadığımız sorunların evlilik kurumumuza zarar vermeye başlaması sonucu ortaya çıkmıştır. Bana yaşattığı yüzlerce mutlu gün için minnetle teşekkür ederim..." dedi. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu