Eski eşi Merve Boluğur'la sık sık gündeme gelen Murat Dalkılıç, magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden birisi. Özel hayatı kadar şarkılarıyla da gündem olan şarkıcı Murat Dalkılıç, Instagram hesabından yaptığı açıklamada yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bütün konserlerini iptal ettiğini duyurdu.

"BİR AMELİYAT DAHA OLACAĞIM"

Ameliyat olacağını belirten Dalkılıç, açıklamasında şunları söyledi: "Herkese merhaba. Maalesef sağlık sorunlarım nedeniyle 7 Mart Londra konserini ve yine maalesef zamanını tam bilmediğimiz bir süre daha gerçekleşmesi planlanan bütün konserleri iptal etmek zorunda kaldık. İltifat edip bilet alan herkesten çok özür dilerim. Tedavim bu süre içerisinde itinayla devam edecek ve bir ameliyat daha olacağım. En kısa zamanda sağlıklı ve muhakkak daha güzel günlerde bir araya geleceğiz."

Murat Dalkilic Konser Iptali

"MERVE'NİN AHI TUTTU"

Murat Dalkılıç'ın sağlık sorunlarını belirtmesinin üzerine sosyal medya ikiye ayrıldı. Dalkılıç'ın hayranları bu habere üzüldü ve şarkıcıya geçmiş olsun dileklerini iletti. Bir kesim ise "Merve'nin ahı tuttu artık Murat'a gün yüzü yok" yorumunda bulundu.

Murat Dalkilictan Merve Bolugurun Cocuk Aciklamasina Cevap,17 S U B A T2024

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu