Mesut Özil, futbol kariyeri boyunca Schalke 04 ve Werder Bremen'de Almanya, Real Madrid'de İspanya, Arsenal ve Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir'de ise Türkiye'de forma giydi. Acun Ilıcalı ile Mesut Özil'in yakın arkadaş oldukları biliniyor. Özil, futbolu bıraktıktan sonra henüz bir antrenörlük çalışmasına başlamadı.

Mesut Özil Veda

Survivor All Star 2024 programının 39. bölüm fragmanında Acun Ilıcalı, dünyaca ünlü bir futbolcunun Survivor'a katılacağını söyledi ve bu açıklama izleyicileri heyecanlandırdı. Mesut Özil, son zamanlarda spor salonunda yaptığı antrenman görüntüleriyle dikkat çekmişti. Sosyal medyada, Ilıcalı'nın bahsettiği ismin Mesut Özil olduğu iddiaları hızla yayıldı. Ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

survivor-04012024-4

Survivor All Star 2024'ün ilerleyen bölümlerinde ünlü futbolcunun katılması bekleniyor. Bu gelişme, programı yakından takip edenleri heyecanlandırıyor. Mesut Özil'in Survivor'a katılması durumunda, izleyiciler unutulmaz bir rekabetin içinde onu izleyebilecekler. Survivor heyecanı, ünlü futbolcunun katılımıyla daha da artacak.

Mesut Özi̇l

MESUT ÖZİL SURVIVOR’A MI KATILIYOR?

Bu noktada belirtmek gerekir ki, henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için Mesut Özil'in Survivor'a katılacağına dair kesin bir bilgi bulunmamakta. Ancak Acun Ilıcalı'nın bahsettiği dünyaca ünlü futbolcunun Mesut Özil olabileceği iddiaları sosyal medyada büyük yankı uyandırmış durumda. Önümüzdeki bölümlerde Survivor'a katılacak ismin kim olduğunu öğrenmek için programı takip etmeye devam edebilirsiniz.

Editör: Zeynep Baş