Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün paylaştığı son hava durumu raporuna göre, Bitlis çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak görüleceği ifade edildi. Batı Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Giresun çevrelerindeyse, kuvvetli sağanak beklendiği kaydedildi. Öte yandan hava sıcaklıklarının yurdun kuzeybatı kesimlerinde 2 ila 8 derece azalacağı, diğer yerlerdeyse önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin edildi.

İŞTE BÖLGE BÖLGE ‘HAVA DURUMU’

MARMARA
Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bu gece ve yarın (Perşembe) sabah saatlerinde İstanbul, Bursa, Yalova, Sakarya ve Kocaeli çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. İstanbul 13, Kocaeli 13, Bursa ve Balıkesir 12 derece.

EGE
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Öte yandan Perşembe sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü ve sağanak yağışlı bir hava olacağı tahmin ediliyor. İzmir 18, Muğla 15, Afyon 12 ve Aydın 18 derece.

İÇ ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, Perşembe sabah saatlerinden itibaren kuzeybatı kesimleri ile zamanla bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Ankara 13, Eskişehir 9 ve Konya 12 derece.

AKDENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, (Antalya'nın batı ilçeleri hariç) bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Antalya 20, Adana 21 derece.

KARADENİZ
Parçalı çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bölgenin kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rize ve Trabzon 19, ordu 18 derece.

DOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinde Bingöl ve Muş çevreleri, öğle saatlerinden itibaren bölgenin kuzey ve batısı ile Bitlis çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Erzurum 8, Malatya 12 derece.

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden itibaren bölgenin kuzey ve batısının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gaziantep 15, Diyarbakır 11 derece.