Geçtiğimiz günlerde magazin dünyasına bomba gibi düşen Metin Akpınar, yıllar sonra ikiz kız çocuk sahibi olduğunu öğrenmişti. Evlilik dışı ilişkiden doğan Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu, açtığı babalık davasını kazanmış ve babalarının Metin Akpınar olduğu doğrulanmıştı. 35 yıl sonra ortaya çıkan gerçek sonrası, Akpınar'ın çocuklarına aylık ödediği para da ifşa oldu. Hakan Ural'ın programda, "reklam arasında duyduğum rakama şoka girdim. Akılalmaz bir rakam inanamadım" dediği ücreti duyanlar kulaklarına inanamadı.

duygu-nebioglu

KIZI HAKAN URAL'IN PROGRAMINA KONUK OLMUŞTU

Mahkemenin sonuçlanmasının ardından Hakan Ural'ın sunduğu "Neler Oluyor Hayatta" programına konuk olan Duygu Nebioğlu, yaşadığı zorlukları anlatmış ve tüm Türkiye'nin yüreğini dağlamıştı. Hakan Ural yayında "Ben maddi manevi destek açıklamasını okuyunca, kirasını veriyordur, altına bir araba çekmiştir, aylık 20-30 bin TL harçlık veriyordur sanırım. İzin almadan söylemiyorum ama ben reklam arasında duyduğum rakama şoka girdim. Akılalmaz bir rakam inanamadım" demişti.

HaberTürk'ün iddiasına göre Metin Akpınar, kızlarına aylık 10 bin TL ödeme yapıyor. Bu fiyatı duyanlar ise kısa süre içinde sosyal medyada ünlü oyuncuya sitem etti. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu