Ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın 36 yıl önce evlilik dışı bir ilişkiden dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu kanıtlamıştı. Ancak Nebioğlu'nun hikayesi burada bitmedi. Biyolojik babasını bulan Nebioğlu, şimdi de annesini bulmak için Müge Anlı'dan yardım istedi.

"TEK GECELİK İLİŞKİNİN SONUCU DEĞİLİM"

Çocuk esirgeme yurduna verildiklerini ve 18 yaşına geldiklerinde ailesini araştırmak için yola çıktığını belirten Nebioğlu, babasının Metin Akpınar olduğunu öğrendiği süreci anlattı. Ablasının kim olduğunu bile sonradan öğrendiğini belirkten Nebioğlu, Akpınar'ın, annesi için "tek gecelik" ilişki demesine sitem etti. Annem ve babam aşk yaşadı diyen Nebioğlu aynı zamanda annesi için de şoke edecek açıklamalar yaptı. 

"ANNEM İBRAHİM TATLISES'LE AYNI FİLMDE OYNADI"

Duygu Nebioğlu annesi Suphi Orancı’nın o dönemlerde anneannesi zoru ile oyunculuk ve modellik ajansına kaydedilmiş olduğunu, İbrahim Tatlıses’in filminde ise yardımcı oyuncu olarak kamera karşısına geçtiğini dile getirdi. Müge Anlı Ormancı’ya 'Çocuklarınıza açıklama yapmak zorundasınız sarılmak zorundasınız. Bunun için arayın' diyerek seslendi.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu