MHP lideri Devlet Bahçeli, bugün partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda bir konuşma yaptı. Bahçeli'nin söylediklerinin yanında tarzı da dikkat çekti.  Bahçeli'nin "Allah bana yeter" yazılı yüzüğü ve Göktürkçe yazılmış rozeti toplantı sonrası en çok konuşulan konular arasına girdi. Yüzüklü fotoğrafını Instagram hesabından da paylaşan Bahçeli'nin stiliyle bir mesaj verip vermediği sorusu akıllara geldi.

Bahceli 11 Haziran Yuzuk

"CUMHURBAŞKANIMIZ HERKESLE GÖRÜŞEBİLİR"

Bahçeli konuşmasında, "Sayın cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, dinleyebilir, bizce mahsuru yoktur. Mahsurlu olan taraf aslı olmayan söylentileri, gemi azıya alması, fitnenin kamçılanmasıdır. Kaynayan dedikodu kazanının basıncını düşürmek alternatif yol olarak değerlendirilmeli. Maşayı değil tutan ve tutturan elleri de görmeliyiz.

Dolduruşa gelerek davamızı sürdürmedik. Dibi görünmeyen kuyulardan susuzluğumuzu gidermek için dahi olsa su içmedik. Dik durduk, doğru olduk; düzgün yaşadık. Kalbimizde Allah inancı, kaderimizde millet iradesi, arkamızda şehitlerimizin hatırası, ömrümüzde lider ülke Türkiye'nin hayali ile aralıksız yürüyoruz" ifadelerini kullanmıştı. 

Bahceli Rozet 11 Haziran

Editör: Haber Merkezi