Harun Hayali, belediye başkanlığını üstlendiği Sarıkamış'ta kalp krizi ve beyin kanaması geçirdi. Belediye Başkanı Harun Hayali, uçak ambulans ile Kars'tan Ankara'ya sevk edilen MHP'li başkanın sağlık durumu nasıl? İşte detaylar..

harun-hayali-ankaraya-sevk

MHP'li Sarıkamış Belediye Başkanı Ankara'ya Sevk Edildi

Kars Sarıkamış Bilçe Belediye Başkanı Harun Hayali, geçirdiği rahatsızlık nedeni ile gece saatlerinde göğüs ağrısından dolayı Sarıkamış Devlet Hastanesi'ne başvurdu ve hekimlerce kalp krizi geçirdiği belirlendi. Kalp Krizi geçirdiği belirlenen Hayali, Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi'ne sevk edildi.

harun-hayali-beyin-kanaması

Burada anjiyo olan ve yoğun bakımda tedaviye altına alınan Hayali'nin beyin kanaması da geçirdiği tespit edildi. Kars'ta kalp krizi geçirdikten sonra beyin kanaması geçirdiği tespit edilen MHP'li Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, gece saatlerinde Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen Ambulans Uçak ile Ankara'ya sevk edildi. Başkan Hayali için ambulans uçak Kars'a geldi.

harun-hayali-MHP

Harun Hayali'nin Sağlık Durumu Nasıl?

Ambulans uçakla Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen Başkan Hayali'nin beyin yumaklarında meydana gelen kanama nedeniyle Ankara'ya sevk edildiği öğrenildi.

harun-hayali-belediye-başkanı

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar ve Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu hastaneye gelerek Hayali hakkında doktorlardan bilgi aldı. Genel sağlık durumu ciddiyetini koruyan Hayali'nin, ailesinin de isteği üzerine başka bir hastaneye sevk edilmesine karar verildi.

Editör: Nurseli Fırat