49 yaşındaki Cevdet Akbulut, mide küçültme operasyonu için bıçak altına yattı ama bir türlü iyileşemedi. O iki ay içinde hayatını kaybetti, acılı ailesi ise "Bunun adı cinayet" diyerek ölümünün aydınlatılmasını istedi...

İstanbul'da yaşayan ve beş çocuğu bulunan Cevdet Akbulut, geçtiğimiz 25 Nisan'da, fazla kilolarından kurtulmak amacıyla mide küçültme ameliyatı olmak için bir hastaneye başvurdu. Aynı zamanda diyabeti de olan Akbulut, hem şeker ameliyatı hem de mide küçültme ameliyatı oldu. Ancak operasyondan sonra bir daha iyileşemedi.

mide-kucultme-ameliyati-oldu-hayatini-kaybetti-2

İddiaya göre, ilk ameliyatta karaciğer yağlanması olmasına ve checup yapılmasına rağmen aile bulgu olup olmadığı konusunda uyarılmadı. Ameliyattan sonra iyileşemeyen talihsiz adam bir kez daha bıçak altına yattı. Burada da açık ameliyat yapıldığı ve aileye enfeksiyon kaptı.

'ENFEKSİYON KAPMIŞ'

Enfeksiyonun geçmemesi üzerine Akbulut, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilirken acılı eş, "Nöbetçi doktor bana 'eşinin yemek borusu delinmiş, bağırsağında sızıntı var' dedi. Enfeksiyon da 300'ün üzerindeymiş" diye konuştu.

mide-kucultme-ameliyati-oldu-hayatini-kaybetti-1

'NEREYE ŞİKAYET EDERSENİZ EDİN'

"Eşimin üzerinde remen deney yaptılar" diyen Akbulut'un 30 yıllık eşi, kendilerine "Nereye şikayet ederseniz edin, hiçbir şeyden korkumuz yok" dediklerini iddia etti.

Acılı aile iddiaların araştırılmasını istedi.

Editör: Site Yönetim