Türkiye Ermenistan maçı ne zaman? Saat kaçta? gibi sorular merak edilen konular arasında yer alıyor. Heyecanla beklenen milli maçın ne zaman ve saat kaçta olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Türkiye Ermenistan maçının hangi kanalda yayınlanacağı, saat kaçta olduğuna ilişkin tüm detaylar...

Türkiye-Ermenistan-maçı-saat-kaçta-trt

Türkiye Ermenistan Maçı Ne Zaman?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu beşinci maçında Ermenistan'ı ağırlayacak. Daha önce oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan milli takım, bu kritik mücadelede galibiyet arayışında. Türkiye Ermenistan maçı, Türkiye'de oynanacak. 9 puanla 1. sırada olan A Milli Takım, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu beşinci maçında Türkiye kendi evinde Ermenistan'ı ağırlayacak. Türkiye A Milli Takımı, maçtan galip gelerek liderliğini sürdürmek istiyor.

milli-takım-maçı

Türkiye'nin, Avrupa Futbol Şampiyonası 2024 Elemeleri'ndeki aday kadrosu açıklandı. UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında A Milli Futbol Takımımız, Ermenistan ile karşılaşacak. Futbolseverler arama motorlarında maçın canlı yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'lerini araştırıyor.

Türkiye Ermenistan maçı 8 Eylül Cuma günü (bugün) Eskişehirspor Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Ermenistan ile karşılaşacak ay-yıldızlı takımda aday kadroya davet edilen futbolcular, 6 Eylül Çarşamba günü saat 15.00'te THY'ye ait uçakla Eskişehir'e gidecek. Milli takım, 4 Eylül Pazartesi akşamından itibaren TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak ve ilk antrenmanını bu tesislerde yapacak.

Türkiye saati ile 21.45'te başlayacak olan Türkiye Ermenistan maçı, TRT 1 ekranlarından futbolseverler tarafından heyecanla beklenen maç takip edilebilecek.

MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU

8 Eylül Cuma (bugün) Eskişehir Yeni Stadyumu'nda Ermenistan ve 12 Eylül'de Belçika'nın Genk kentinde Cegeka Arena'da Japonya ile karşılaşacak milli takımın aday kadrosu Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre şu şekilde:

Kaleci: Altay Bayındır, Mert Günok, Uğurcan Çakır

Defans: Onur Bulut, Zeki Çelik, Abdülkerim Bardakcı, Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Ozan Kabak, Kazımcan Karataş, Mert Müldür 

Orta saha-forvet: Cengiz Ünder, Yusuf Sarı, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Salih Uçan, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Bertuğ Yıldırım, Umut Nayir