2024 Yılbaşı Milli Piyango biletleri için vatandaşlar, bayilerde uzun kuyruklar oluşturdu. 400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin sahiplerini bulacağı Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde, biletler 31 Aralık günü saat 12.00'ye kadar seyyar ve gezici bayilerin yanı sıra online olarak satışta olacak. Online olarak alınacak biletler için biletini seç, kendi biletini oluştur, ve amorti seçenekleri bulunuyor. Çeyrek, yarım ve tam bilet seçenekleri arasından istediğiniz bileti millipiyangoonline.com üzerinden satın alabilirsiniz.

milli-piyango-bileti-1

2024 MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETİ NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango yılbaşı biletlerini Milli Piyango Online web sitesi, Milli Piyango mobil uygulaması ve Milli Piyango bayileri üzerinden 7 Kasım 2023 itibariyle satın alabilirsiniz.

milli-piyango-bileti-4

Online ekran üzerinde biletinizi seç, kendi biletinizi oluşturun ve amorti seçenekleri arasından seçim yapın. Vatandaşlar, çeyrek, yarım ve tam bilet seçenekleri arasından istediklerini satın alabilirler. Aşağıdaki link üzerinden online olarak Milli Piyango yılbaşı biletinizi temin edebilirsiniz.

MİLLİ PİYANGO BİLETİ SATIN ALMA EKRANI - TIKLAYINIZ

milli-piyango-bileti-2

MİLLİ PİYANGO ONLİNE HESABI NASIL OLUŞTURULUR?

"Üye Ol" sayfasındaki formu doldurarak yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. 18 yaşını doldurmuş her T.C. vatandaşı, Milli Piyango Online üyesi olabilir. Milli Piyango Online hesap bilgileriniz, üyelik kaydınız tamamlandığında belirttiğiniz e-posta adresinize gönderilecektir.

yeni-yil-2024-25122023-17

2024 MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETİ FİYATLARI NE KADAR?

Çeyrek bilet 100 TL

Yarım bilet 200 TL

Tam bilet 400 TL