İstanbul Küçükçekmece'de kimliği belirsiz bir motosiklet sürücüsü, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadını elle taciz edip kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı ve kadın, şahıs hakkında şikayetçi oldu. Olay, dün öğle saatlerinde Tevfikbey Mahallesinde yaşandı.

ŞOK GEÇİREN KADIN SAKİNLEŞTİRİLDİ

Kimliği henüz belirlenemeyen şahıs, plakasız motosikletle yolun karşısına geçmeye çalışan kadını elle taciz etti. Kadın şok geçirirken, tacizci motosikletle kaçarak kayıplara karıştı. Korkan kadın, bir tekstil firmasına ait işçiler tarafından sakinleştirildi.

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Kadın, daha sonra delil olarak güvenlik kameraları kayıtlarına başvurarak şüpheli şahıstan şikayetçi oldu. Güvenlik kameralarını izleyen polis, şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN İFADESİ

Olayın görgü tanıklarından iş yerinin güvenlik çalışanı Ercan Kızılkaya, yaşananları şöyle anlattı: “Kadın ekspertizmiş, aracını bırakıp sağdan soldan fotoğraf çekmeye başladı. O sırada elemanın biri motosikletle gelip, arkadan taciz edip kaçtı. Biz peşinden koştuk ama yetişemedik, motosiklet plakasızdı. Kadın kamera görüntülerini aldıktan sonra şikayetçi olacağım diyordu.”

POLİSİN ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Polis ekipleri, plakasız motosikletle kaçan şahsı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Güvenlik kameralarındaki görüntüler incelemeye alındı ve şahsın kimliğinin tespit edilmesi için araştırmalar devam ediyor.