Tehlikeli videolarıyla tanınan Youtuber, İstanbul'dan İzmir'e motosikletle yasa dışı bir yolculuğa çıkarken yakalandı. İzmir narkotik polisi tarafından gerçekleştirilen operasyonda, sosyal medya fenomeni ve iki arkadaşı uyuşturucu taşıdıkları için gözaltına alındı.

İZMİR POLİSİNDEN FENOMENE OPERASYON

İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yüksek takipçi sayısına sahip olan sosyal medya fenomeni O.M.'nin, hız tutkunu olduğu kadar riskli bir yolculuğa da çıktığını tespit etti. O.M. ve iki şüphelinin, uyuşturucu taşıdıkları ve İzmir'e doğru hareket ettikleri bilgisi üzerine harekete geçildi.

FENOMEN VE BERABERİNDEKİLER KEMALPAŞA'DA YAKALANDILAR

Polis ekipleri, Kemalpaşa ilçesinde şüphelilerin kullandığı yarış motosikleti ve aracı durdurdu. Yapılan aramalarda 550 gram metamfetamin, 750 adet ecstasy, bir tabanca ve 11 fişek ele geçirildi.

YOUTUBER HAKKINDA TUTUKLANMA KARARI

Gözaltına alınan O.M. ve diğer iki şüpheli, İzmir'deki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

FENOMENİN TEPKİ ÇEKEN VİDEOLARI

O.M., Youtube'da paylaştığı tehlikeli motosiklet sürüşü videoları ile tanınıyordu. Sürat tutkusu ve plakasını gizlemek için yaptığı düzenekle de dikkat çeken fenomen, bu içeriklerle izleyicilerin tepkisini çekmişti. Bu riskli ve yasa dışı eylemler, sonunda onu uyuşturucu suçundan hukukun karşısına çıkardı.
 

Editör: Mevlüt Peker