Bağcılar ilçesinde, motosikletle seyir halindeki iki kişiye hafif ticari araçtan silahla ateş açıldı. Kurşunlardan biri motosikletteki yolcunun yaralanmasına neden olurken, kaldırımda yürüyen bir yaya ise kıl payı kurtuldu. Silahlı saldırı anı ve yayanın yaşadığı panik anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Bagcilar Motosikletliye Silahli Saldiri 30052024 Dha2

OLAYIN MEYDANA GELDİĞİ AN

Olay, dün saat 18.30 sıralarında Güneşli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 34 GYH 320 plakalı motosikletle caddede ilerleyen iki kişiye, aynı istikamette seyreden hafif ticari araçtan silahla üç el ateş edildi. Kurşunlardan biri, motosikletin arkasında oturan Yaşar G.'nin beline isabet edip yaralanmasına neden oldu. Diğer bir kurşun ise kaldırımda yürüyen yayayı teğet geçti.

Bagcilar Motosikletliye Silahli Saldiri 30052024 Dha3

PANİK ANLARI

Motosiklet sürücüsü, saldırgan veya saldırganlardan kaçmak için hızla yoluna devam etti. Kaldırımda yürüyen yaya ise saldırının kendisine yapıldığını düşünerek panik yaşadı. Hafif ticari araç ise olay yerinden hızla uzaklaştı.

Bagcilar Motosikletliye Silahli Saldiri 30052024 Dha5

İHBAR VE İLK MÜDAHALE

Saldırıya uğrayan iki kişi, motosikletle aynı caddenin kalabalık bir noktasında durarak 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Yaşar G.'ye ilk müdahalesini yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı.

Bagcilar Motosikletliye Silahli Saldiri 30052024 Dha4

POLİSİN İNCELEMESİ VE ÇALIŞMALARI

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından şüphelileri yakalamak için çalışma başlatıldı. Silahlı saldırı ve kaldırımda yürüyen yayanın yaşadığı panik anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Bagcilar Motosikletliye Silahli Saldiri 30052024 Dha6

Bagcilar Motosikletliye Silahli Saldiri 30052024 Dha7