Milli Savunma Bakanlığı, Anneler Günü'nde öğrencilerinin annelerini ziyaret ettiği özel bir video paylaştı. Bu anlamlı günü değerlendiren Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulu ve Astsubay Meslek Yüksekokulu öğrencileri, anneleriyle buluşarak bu özel günü kutladı.

Askeri Ogrenciler Anneler Gunu 12052024 (5)

BAKANLIK PAYLAŞIMINDA DUYGUSAL MESAJLAR

Bakanlık tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında, öğrencilerin annelerine yaptığı sürpriz ziyaretler ve annelerin duygusal anlarını içeren görüntüler yer aldı. Paylaşımda, "Değerli tecrübeleri ile bize rehber olan annelerimizi Anneler Günü'nde ziyaret ettik. Annelerimiz de duygularını bizlerle paylaştı. Bu vesileyle başta kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü bir kez daha kutluyoruz." ifadelerine yer verildi.

Askeri Ogrenciler Anneler Gunu 12052024 (6)

ANNE GÜNÜ'NÜN ANLAMI VURGULANDI

Milli Savunma Bakanlığının paylaşımı, askeri öğrencilerin anneleriyle buluştuğu bu özel günü yansıtan duygusal bir video ile sosyal medyada büyük ilgi gördü. Bakanlık, bu özel günde tüm anneleri onurlandırmak ve kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin annelerine olan minnettarlığını ifade etmek amacıyla bu videoyu hazırladığını belirtti.

Askeri Ogrenciler Anneler Gunu 12052024 (7)