MSÜ geç başvuru ekranı araştırılıyor. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına az bir zaman kaldı. Başvurular tamamlandı, ancak herhangi bir sebepten başvurusunu yapamayan adaylar için geç başvurular alınıyor. Peki geç başvuru nasıl, nereden yapılır? MSÜ geç başvuru ücreti ne kadar? İşte MSÜ geç başvuru ekranı..

msu-milli-savunma-universitesi-03012024-9

2024 MSÜ GEÇ BAŞVURU

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavında geç başvuru hakkından yararlanmak isteyen adaylar için, ÖSYM AİS üzerinden ekran yeniden erişime açıldı. MSÜ sınavına geri sayım sürerken, geç başvurular ve ücretleri araştırılıyor. MSÜ geç başvuru ekranı ÖSYM üzerinden açıldı. Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı öncesinde kılavuza göre başvurular tamamlandı. Belirtilen tarihler arasında başvuruda bulunamayan adaylar geç başvuruları değerlendiriyor. 

msu-milli-savunma-universitesi-03012024-6

MSÜ sınavı, ÖSYM tarafından 3 Mart günü gerçekleştirilecek. Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı öncesinde başvuru süreci tamamlandı. Sırada bir günlük geç başvuru süreci bulunuyor. Geç başvurular 7 Şubat Çarşamba günü (bugün) alınıyor.

msu-milli-savunma-universitesi-03012024-4

MSÜ GEÇ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Sınava yapılacak geç başvurular ÖSYM Aday İşlemleri sayfasından gerçekleştirilecek.

msu-milli-savunma-universitesi-03012024-9

MSÜ GEÇ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

MSÜ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL?

MSÜ sınav ücreti 295 TL olarak belirlenmişti. Ancak geç başvuru günü yapılacak başvurularda ödemeler %50 artırımlı olarak yapılacak. Bu kapsamda geç başvuru ücreti 442,50 TL olarak belirlenmiştir.

Editör: Nurseli Fırat