MSÜ sınav yerleri araştırılıyor. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına az bir zaman kaldı. Başvurular tamamlandı, şimdi de sınav yerleri araştırılıyor.

askerlik-borçlanması-2024-kaç-tl

Peki 2024 MSÜ sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? MSÜ geç başvuru ücreti ne kadar? İşte MSÜ sınav giriş belgesi..

askerlik_3

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2024-MSÜ) başvuruları 30 Ocak Salı günü sona erdi. Başvuruları biten adaylar şimdi ise sınav giriş yerlerinin de yazdığı sınav giriş belgelerine odaklandı.

askerlik_5

Peki, MSÜ sınav yerleri ne zaman açıklanacak? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınav giriş yerlerinin ne zaman açıklanacağı, askeri öğrenci olmak için sınava katılım sağlayacak adaylar tarafından merak ediliyor.

msu-milli-savunma-universitesi-03012024-3

Her yıl sınav tarihinden önce açıklanan MSÜ sınav yerleri için net tarih sorgulanıyor. İşte, 2024 MSÜ sınav giriş belgesi..

msu-milli-savunma-universitesi-03012024-1

2024 MSÜ SINAVI NE ZAMAN?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme sınavı 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

MSÜ-sınavı-ne-zaman-2024-3

MSÜ SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı ÖSYM tarafından açıklanan takvime göre, 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. MSÜ sınav giriş belgeleri henüz yayınlanmadı.

MSÜ-sınavı-ne-zaman-2024-1

MSÜ sınav giriş belgelerinin sınavdan 10 gün önce yani şubat ayının son haftasında ilan edilmesi bekleniyor. Geçtiğimiz yıl sınav giriş belgeleri sınavdan 10 gün önce duyurulmuştu.

Editör: Nurseli Fırat