Hüseyin Bey, 24 yaşındaki eşi Erva ile 2 yıldır mutlu bir evlilik yaşadıklarını söyleyerek doğumdan sonra eşinin lohusa bunalılmına girdiğini söyledi.  Erva'nın eşi Hüseyin'e sık sık 'Sen beni artık sevmiyorsun' dediğini ve bir gün eşine Avusturya'da yaşayan kuzeninin yanına gidip biraz kafa dinlemek istediğini söylüyor. Bunun üzerine genç kadının Necmettin isimli bir adama kaçtığını ve adama da bebeğini "kardeşim" diye tanıttığı ortaya çıktı. 

Erva Muge Anli 16Subat

ERVA'DAN SKANDAL AÇIKLAMALAR

Bugün yanına bağlanan Erva, kızı Sare'nin kendi kızı olmadığını ve kardeşi olduğunu iddia etti. Ayrıca Hüseyin'in kocasının değil kuzeni olduğunu iddia etti. Kimlik karmaşası yaşadığı düşünülen Erva için aile, dotkora gidilmesini istedi. Müge Anlı ise "bu kız, kızını normal doğumla mı doğurdu sezaryanla mı" diye sordu. Bunun üzerine Hüseyin Bey "normal doğum Müge Hanım, ama doğumdan sonra bu kadına bi şeyler oldu" dedi. 

Huseyin Erva Instagram

SOSYAL MEDYA HESAPLARI DİKKAT ÇEKTİ

Ayrıca Hüseyin ve Erva çiftinin sosyal medya hesapları da dikkat çekti. Çiftin "Saremiz" diye yazı yazdığı ve aile fotoğrafı olduğu görüldü. Bu kareyi görenler ise "kesinlikle bu kız kimlik bunalımı yaşıyor. Tedavi edilmesi lazım" gibi yorumlar yaptı. 

Muge Anli Gozalti Canli Yayin

AİLE BAKANLIĞI ADIM ATTI

Reklam arasından sonra yayına başlayan Müge Anlı aileyi mutlu edecek haberi verdi ve Aile Bakanlığı'nın devreye girdiğini ve yayının ihbar kabul edildiğini söyledi. Erva ve Sare, Sosyal Hizmetler tarafından incelenecek. Stüdyoya gelen polis ekipleri, gerçeği ortaya çıkarmak için emniyete götürdü.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu