5 gündür kayıp olan ve aranan motokurye Ali Diken'in (32), arkadaşı Zeynel Boyacı (33) tarafından öldürülüp, gömüldüğü ortaya çıktı. Boyacı'nın gösterdiği yerde yapılan aramada, Diken'in cansız bedeni bulundu.Antalya'da motokurye olarak çalışan Ali Diken'den 20 Aralık'tan bu yana haber alamayan yakınları, polise başvurdu.

Ali Diken

Polis Diken'in bulunması için çalışma başlatırken, yakınları ise 22 Ocak'ta bir televizyon programına katıldı. Programa katılanlar arasında yer alan restoran çalışanı Zeynel Boyacı, Diken'i öldürdüğünü itiraf etti. Kendisine ağır küfürler ettiği için Ali Diken'i öldürdüğünü söyleyen Boyacı, gözaltına alındı.

ARKADAŞINDAN ÖNCE BALDIZINI ÖLDÜRMÜŞ

Ayrıca Ali Diken'in baldızı Zeynep Ece'yi de 5 ay önce öldürdüğü ortaya çıktı. Genç kızın Ağustos ayında kaybolduğu ve ailesinin o dönem Müge Anlı'ya bşavurmak istediği ortaya çıktı. Ailenin söylemesine göre; Boyacı, aileye "ben Zeynep Ece ile konuştum hamileymiş doğum yapınca gelecekmiş" dedi. Katilin, Zeynep Ece'yi Ali Diken'in hemen çaprazında olan aynı bölgeye gömdüğü ortaya çıktı. 

Ali Diken Baldiz

BALDIZIYLA İLİŞKİSİ VARDI İDDİASI

Son olarak Zeynel Boyacı'nın arkadaşı olduğu iddia edilen bir kişi, yayına bağlanarak şoke eden bir cümle kullandı. "Zeynel'i ben bir ara o kız ile kol kola gördüm sevgili gibilerdi hatta kardeşim bu hal ne yanındaki kim diye sordum o da bana 'manitam abi' dedi gülerek" diyen kişi izleyenlere şoke etti. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu