Almanya'da yaşayan Hüseyin, evden kaçan eşi Erva ve 9 aylık minik kızı Sare'yi bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Eşinin doğumdan sonra psikolojisinin bozulduğunu iddia eden Hüseyin, Erva'nın başka bir adamla yaşadığını öğrenince hayal kırıklığına uğradı. Cuma günü programda beklenmedik bir gelişme yaşandı. Erva, Hüseyin'in eşi olmadığını hatta Hüseyin'in de kocası değil kuzeni olduğunu söyledi. 9 aylık bebeğin de kardeşi olduğunu iddia eden genç kadın, annesinin de aslında teyzesi olduğunu savundu. Erva Muge Anli 16Subat

KİMLİK KARMAŞASI YAŞADIĞI İDDİA EDİLDİ

Erva, Hüseyin ile birlikte çekilmiş fotoğraf ve videoların montaj olduğunu öne sürdü. Hüseyin ise Erva'nın kimlik kartını ve evlilik cüzdanını göstererek iddialarını yalanladı. Bunun üzerine Erva, karakola gitti ve parmak izi verdi. 

Muge Anli Erva 19Subat

ERVA'NIN GERÇEK KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI MI?

Cuma günü yayına gelen polis ekipleri ile karakola giden Erva, parmak izi tespti yaptırdı. Fakat bugün ki yayında alınan bilgilere göre Erva'nın parmak izi bulunamadı. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü sunucu Müge Anlı şu sözleri kullandı; "Erva'nın parmak izi tespit edilemedi. Almanya'daki Konsolosluk'ta Erva daha önce hiç parmak izi vermediği için Türkiye'de de çıkmadı. Bunun üzerine Erva 'Bakın demiştim ben size ben Erva değilim, Esin'im. Bunlar hep babamın oyunu' dedi."

ERVA KONUŞTU: HERKESE YALAN SÖYLEDİM

Erva, sevgilisi Necmettin'e giderken adının Esin olduğunu ve çocuğunu da kardeşim olarak tanıttığı söyledi ve herkese yalan söylediği itiraf etti. Necmettin'in de bu yalana inandığını söyledi. Kameralar karşısına çıkınca da yalanından geri dönemediğini belirtti. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu