Bir süredir kayıp olarak aranan Hasan Çelik'in şüpheli kaybı sonrası konu Müge Anlı'da işlenmeye başlanmıştı. Çelik'in kaybolmadan önce aynı araçta görüldüğü kişi ve kuzeni bugün canlı yayında ters kelepçe ile gözaltına alındı. Ankara Cumhuriyet Başsavcığı'nın talimatıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yayını ihbar kabul ederek  Yalçın Ülger ve kuzeni Fatih Ülger'i gözaltına aldı.

MÜGE ANLI CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Bugün yayında, gözaltı kararını duyuran Anlı şu sözleri kullandı; "Hasan Hüseyin çelik kaybı ile ilgili istanbul'da da hareketlilik hakim. Ankara Cumhuriyet başsavcılığını talimatıyla İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri kanalımıza geldiler. Stüdyomuzdaki Yalçın Ülger'i ve Yalçın'ı bu iş için aradığı söylenen kuzeni Fatih Ülger'i alacaklar Ankara'ya getirmek için"

NELER OLDU?

34 yıllık kocası Hasan Hüseyin Çelik'ten 73 gündür haber alamayan Seher Çelik, araştırmacı gazeteci Müge Anlı'dan yardım istedi. Seher Çelik, uzun zamandır kocasından haber alamamasına rağmen Hasan Hüseyin Çelik'in yaşadığından emindi. Ayrıca kocasının telefonda öksürüğünü duyduğunu ve bu yüden içinin rahat olduğunu söylemişti. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu