Müge Anlı Hasan Hüseyin Çelik kaybını ele aldı. Hasan Hüseyin Çelik öldürüldü mü? Kayıp olan Çelik'i aramaya gelen kardeşi Veysel Çelik, Hasan Hüseyin Çelik'in kaybolmasının ardından Müge Anlı'nın programına katılarak yardım istedi. Müge Anlı'nın programında gündem olan Hasan Hüseyin Çelik kaybı izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Müge Anlı Hasan Hüseyin Çelik Öldürüldü Mü 2

Hasan Hüseyin Çelik, Ankara'da 73 gün önce arabasıyla birlikte kayboldu. Kaybolan şahsın kardeşi  Olayın akıbeti merak konusu olurken, Veysel Çelik, Hasan Bey'in kaybı ile ilgili yengesi Seher'i ve kızı Şerife'yi suçladı. Çelik'in kaybolmasından birkaç gün sonra apartmandan gelen leş kokusu ise olaya yeni bir boyut kazandırdı. Peki, Hasan Çelik nerede, öldürüldü mü? İşte detaylar..

HASAN HÜSEYİN ÇELİK ÖLDÜ MÜ, ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Müge Anlı Hasan Hüseyin Çelik öldürüldü mü? Eşi ve kızının soğukkanlılığı dikkat çekiyor. Ankara'da yaşayan Hasan Hüseyin Çelik, 73 gün önce arabasıyla birlikte ortadan kayboldu. Çelik'in kaybı üzerine kardeşi Veysel Çelik, yaşanan gizemli olayı çözmek adına Müge Anlı'nın programına başvurdu.

Muge Anli

Hasan Bey'in kaybı ile ilgili olarak Veysel Çelik, yengesi Seher'i ve kızı Şerife'yi suçladı, anne-kız tavırlarıyla bütün şüpheleri üstlerine çekti. Çelik'in kaybından birkaç gün sonra apartmandan gelen leş kokusu ise olaya yeni bir boyut kazandırdı. Hasan Hüseyin Çelik kaybı hala çözüme kavuşmamışken, yeni gelişmeler ortaya çıktı.

SEHER ÇELİK'TEN ŞÜPHELİ TAVIRLAR

29 Ocak Pazartesi yayınlanan son bölümde, Seher Hanım'ın eşinin ortadan kaybolduktan sonra alyansını değiştirerek yeni bir alyans aldığı görüldü. Programda yaşanan bu gelişme, izleyiciler arasında büyük bir şaşkınlık yaratırken, Müge Anlı'nın Seher Hanım'a yönelik sorduğu "Kocan ortada yok, neden alyans aldın?" sorusu dikkat çekti. Seher Hanım, bu soruya, "Adam bana çok güven verdi. Gelecek" yanıtını vererek izleyicileri şaşırttı.

müge-anlı-yeni-sezon-izmir-sinop

Hasan Hüseyin Çelik'in kaybı hakkındaki şüpheler, alyans değişikliğiyle birlikte daha da artarken, izleyiciler olayın detaylarını merakla beklemeye devam ediyor. Seher Hanım'ın iddialarının aksine, Anlı, Hasan Bey'in telefonundan alınan son sinyalin Ocak ayının ilk haftası İstanbul'dan geldiğini belirtti.

HASAN HÜSEYİN ÇELİK ÖLDÜRÜLDÜ MÜ? APARTMANDAKİ KOKU NE?

Hasan Hüseyin Çelik davasında yaşanan şok iddialar, izleyicileri derinden etkiledi.

Müge Anlı Hasan Hüseyin Çelik Öldürüldü Mü 5

Olaya ilişkin konuşan bir komşu, "Çelik kaybolduktan sonra apartmanda bir gün çok ağır bi koku oldu. Seher Hanım'a bu durumu söyledim. Fare veya kedi ölmüştür dedi" şeklinde konuştu..

Müge Anlı Hasan Hüseyin Çelik Öldürüldü Mü 6

Müge Anlı Hasan Hüseyin Çelik kaybında konuşan komşu, "Eşi kaybolduktan sonra dip köşe temizlik yaptı. Benden kendisine cüzdan yapmamı istedi. Beni tehdit etti. İki kişiyi mayınla patlatacağım demiş. Beni kocasının arabasını gördüğümü söyledim diye beni tehdit ettiler" dedi.

Müge Anlı Hasan Hüseyin Çelik Öldürüldü Mü 4

Apartmandan gelen kokular herkesi şüpheye düşürdü. Hasan Hüseyin Çelik öldü mü, öldürüldü mü? Hasan Hüseyin Çelik kaybının araştırmaları devam ediyor..

Editör: Nurseli Fırat