Ekranların sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, geçen sezon işlediği bir konuyla sosyal medyada gündem olmuştu. Kanser hastası yengesinin tedavi parasını çalarak adını Ezel Bayraktar yapan genç çocuk herkesin tepkisini çekmişti. O dönem, tedavi parasını yardımseverler sayesinde toplayan mağdur kadından kötü haber geldi. Bugün canlı yayında duyuran Müge Anlı, bir süre önce yoğun bakıma kaldırılan Tuğba Aslanhan'ın vefat ettiğini duyurdu.

KURDA KUZU TESLİM ETMİŞTİ

Mehmet Aslanhan, eşinin tedavi parası olan 300 bin TL'ye kardeşi Ömer'e vermiş Ömer'se tedavi parasıyla kayıplara karışmıştı. Çareyi Müge Anlı'ya çıkmakta bulan aile ismini Ezel Bayraktar olarak değiştiren kardeşi görünce şoke olmuştu. Oyuncu olma hayali uğruna yengesinin parasını çalan Ezel o dönem çokca tepki görmüştü. 

YENGESİ VEFAT ETTİ

Müge Anlı, bugün yaptığı canlı yayında yenge Tuğba'nın bir süredir gördüğü tedavi sonucu iyileşemediğini ve dün vefat ettiğini duyurarak baş sağlığı dileklerinde bulundu. Mağdur kadının vefatı sonrası Ezel, yeniden tepkilerin odağına girdi.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu