Müge Anlı ile Tatlı Sert programına geçtiğimiz günlerde bir süredir kayıp olan Mehmet Ali Özdemir dosyası damga vurmuştu. Hatay'da kaybolan ve günlerdir aranan Özdemir'in, geçtiğimiz gün cansız bedeni bulunmuştu. Bugün gerçekleşen programda Müge Anlı otopsi raporunu açıkladı. işte detaylar..

Mehmet Ali Muge Anli

Mehmet Ali Özdemir Kaybı

41 yaşındaki Mehmet Ali Özdemir'in kaybı işleniyordu. Anlı, geçtiğimiz gün Özdemir'in cansız bedeninin bulunduğunu duyurmuştu. Programın bugün yayınlanan bölümünde ise otopsi raporunun sonuçları açıklandı.

Mehmet Ali Özdemir Bulundu Mu Kayıp Öldürüldü Mü 2

Hatay'ın Antakya ilçesinde sırra kadem basan Mehmet Ali Özdemir'i aramak için ailesi Müge Anlı'ya başvurmuştu. Günlerdir kendisinden haber alınamayan üç çocuk babası Özdemir'in kardeşiyle arasının bozuk olduğu ve eşi Meryem'e de esaret hayatı yaşattığına dair iddialar ortaya atılmıştı.

Mehmet Ali Özdemir Bulundu Mu Kayıp Öldürüldü Mü 5

Çelişkili konuşmaları sebebiyle dikkatleri üzerine çeken eş Meryem'i, kardeşler şüpheli olarak bellemişti. Meryem'in durgun tavrı ve çelişkili ifadelerinden dolayı Müge Anlı örnek olarak birkaç yıl önce programa katılan, durgun ifadeleri olan en sonunda kocasını öldürdüğünü itiraf eden Alime Toprak'ı göstermişti.

Mehmet Ali Özdemir Bulundu Mu Kayıp Öldürüldü Mü 7

CESEDİ ÇALILIKLARIN ARASINDA BULUNMUŞTU

Programda bir süredir aranan Mehmet Ali Özdemir'in vefatını Müge Anlı şu ifadelerle duyurmuştu: "4 gün sonra bulunan arabasının 750 metre uzağında bir çalılığın dibinde hayatını kaybetmiş olarak bulundu. Allah rahmet eylesin"

Mehmet Ali Özdemir Bulundu Mu Kayıp Öldürüldü Mü 3

MÜGE ANLI OTOPSİ RAPORUNU AÇIKLADI

Günlerdir kayıp olan Mehmet Ali Özdemir'in cansız bedeni ormanlık bir alanda bulunmuş ve yanına koyulan elma ile havuç detayı dikkatleri çekmişti. Müge Anlı bugün canlı yayının başlangıcında konuyla ilgili: "Önemli bir şey öğrendik ateşli silah yaralanması sonucu öldürülmüş. Özdemir'i öldüren kişi ya da kişiler bir plan kurmuşlar. Belli ki bir veda mektubu yazmışlar. O veda mektubunu da arabanın içindeki Tevrat'ın içine koymuşlar." ifadelerini kullandı.

Editör: Nurseli Fırat