Haftalar önce Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir zeytinlikte ölü olarak bulunan 2 çocuk annesi 23 yaşındaki Nevrigül Alan'ın ölümü, Müge Anlı'ya konu olmuştu. Önce kayıp olarak aranan günler sonra ise cesedi bulunan Alan'ın ölümündeki şüpheler üzerine gözler kardeşi Nazmiye'ye çevrilmişti. Gelen bir son dakika bilgisine göre; Savcılık tarafından yapılan incelemeler sonucunda  Nevrigül Alan’ın intihar ettiği kanısına ulaşıldı.

kapak

NEVRİGÜL ALAN'A NE OLMUŞTU?

Binlerce kayıbı bulan ve bugüne kadar yüzlerce cinayeti aydınlatan Müge Anlı ve ekibi bir dosyayı daha kapattı. 45 gün boyunca aile tarafından kayıp olarak aranan 2 çocuk annesi 22 yaşındaki Nevrigül Alan ile ilgili yaşanan gelişme herkesi şoke etti. Savcılık tarafından incelenen dosya sonuca ulaştı ve Alan'ın intihar ettiği kanısına ulaşıldı. 2 Eylül'de Bursa Gemlik'te kaybolan ve 45 gün boyunca haber alınamayan genç kız hakkında bu gelişme kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. İzleyiciler "madem intihardı neden herkes Nazimye'nin üstüne yürüdü, bu intihar değil kesinlikle" gibi yorumlar yaptı.

nazmiye-1

NAZMİYE'NİN YENİ HALİ GÜNDEM OLDU

Programa çıktığı ilk günlerden beri söylediği sözler ve yaptığı hareketlerle herkesin dikkatini çeken Nazmiye, yeni haliyle de gündem oldu. Makyajıyla ve kıyafetleriyle adeta bambaşka birisine dönen genç kızı görenler tanımakta zorlandı. 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu