Veli Eren Atay nerede, bulundu mu? Müge Anlı İle Tatlı Sert Programına katılan Mehmet Atay ve Ebru Atay çiftinin oğulları Veli Eren Atay 15 Temmuz 2023 tarihinden bu yana kayıp. Oğullarını arayan aile, Veli Eren'den en küçük bir haber bekliyor. İşte detaylar..

VELİ EREN ATAY NEREDE?

Müge Anlı Veli Eren Atay kaybı üzerinde yoğunlaşılıyor. 15 Temmuz 2023 tarihinde arkadaşlarıyla Alaçatı'ya eğlence için gelen Veli Eren Atay'dan o günden bu yana hiçbir haber alınamıyor. Genç adamın arkadaşlarıyla birlikte eğlence için geldiği sırada "telefonumu kaybettim" diyerek arkadaşlarından ayrıldığı ve son olarak Delikli Koy mevkiinde görüldüğü biliniyor. Atay ailesi, oğullarının akıbetinden endişe duyarak Müge Anlı'nın 5 Eylül tarihli canlı yayınına katılarak yardım talep etti.

Müge Anlı Veli Eren Bulundu Mu?

19 yaşındaki Veli Eren Atay'dan 53 gündür haber alınamadı. Çeşme'de tatil yapan ve Alaçatı beldesine gittiği sırada kaybolan Veli Eren'in ailesi, oğullarının akıbetinden kaygı duyarak, Müge Anlı'nın televizyon programından yardım istedi. Olayın aydınlatılması için arama çalışmaları başlatıldı. 15 Temmuz'da öğle saatlerinde arkadaşlarıyla buluşmak için Karşıyaka'daki evinden çıkıp Çeşme'ye giden Veli Eren, aynı günün akşamı arkadaşlarıyla Alaçatı'daki eğlence kulübüne geçti.

veli-eren-atay-müge-anlı-izmir

Görgü tanıkları ve kamera kayıtlarına göre, saat 02.30 sıralarında Atay'ın birlikte eğlenmeye geldiği 2'si kız, 4 arkadaşı mekandan ayrıldı.Veli Eren Atay ise mekandan saat 04.00 sıralarında çıktı ve bir daha haber alınamadı. En son annesiyle 16 Temmuz saat 01.00'de telefonda görüşen Veli Eren Atay'ın, kendisini merak etmemelerini, Çeşme'de çok eğlendiklerini söylediği öğrenildi.

Veli Eren'i Görenler Anlattı

Ebru-Mehmet Atay çifti, oğullarının hayatından endişe ederek polis merkezine gidip kayıp başvurusunda bulundu. Aradan geçen günlere rağmen Veli Eren Atay'dan haber alınamadı. Çeşme Emniyet Müdürlüğü ekipleri Veli Eren'i bulmak için çalışmalarını sürdürürken, programa bağlanan görgü tanıkları Veli Eren Atay'ı kendinden geçmiş bir şekilde gördüklerini dile getirdi. Aile, Atay'ın yasaklı madde kullandığını kaybından sonra öğrendiklerini söyledi. Veli Eren Atay için arama çalışmaları halen devam ediyor..