Bursa'nın Gemlik ilçesinde ortadan kaybolan 2 çocuk annesi Nevrigül Alan, bir süredir Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranıyordu. 45 gündür kendisinden haber alınamayan genç kadının cansız bedeni zeytinlikte bulundu. 22 yaşındaki 2 çocuk annesi talihsiz kadının cesedi, Gemlik Umurbey Mahallesi'nde çevredeki bir tarla sahibi tarafından bulundu. nevrigul-alan

BABASININ YANINA GİTMEK İÇİN EVDEN AYRILDI

Bursa'nın İznik ilçesinde, babasının yanına gitmek için evden ayrılan 2 çocuk annesi Nevrigül Alan'dan bir daha haber alınamamıştı. Günlerdir kızları kayıp olan aile, çareyi Müge Anlı'ya çıkmakta bulmuştu. Bir süredir ekranlarda aranan genç kadının kaybından şüpheli olan isim ise kocasıydı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken talihsiz kadının cesedi incleme için Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. 

muge-anli-nevrigul

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Cumhuriyet Savcısı'nın, ihbar sonrası olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Alan'ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürül. Olay yerinde inceleme yapan savcının, ip ve ağaçta da DNA örneği incelemesinin yapılacağı öğrenildi.

Kaynak: İHA