19 yıl önce kaybolan kızları Gamze'nin bulunması için Müge Anlı'dan yardım isteyen Ömer  ve Yasemin çifti anlattıklarıyla herkesi şoke etti. Ömer Gündoğdu, kardeşinin eşi Gülbane'nin yasak ilişkisi olduğu düşüncesiyle çocuğunun kaçırıldığından şüphelenirken, yayına katılan Gülbane Hanım, bu iddiayı reddederek kendisini savundu.

2 YAŞINDAKİ GAMZE YASAK AŞKIN KURBANI MI?

Gamze'nin babası Ömer Gündoğdu, abisi Muharrem'in eşi Gülbane'nin Mecit Yıldırım ile yasak aşk yaşadığını ifade ederek, "O dönem abimle Giresun- Trabzon yüksek gerilim hattında bir işte çalışırken, Gülbane, Mecit'in evini bastığını söyleyerek abimi aradı bunun üzerine biz yaşadığımız yere geri döndük. Döndüğümüzde herkes Mecit ve Gübane'nin yasak aşkını konuşuyordu. Daha sonra Mecit beni aradı. Konuşmak istediğini söyledi. Abimin yakın arkadaşı olan Mecit'e ağır sözler söyledim. Olaydan iki gün sonra kızım kayıplara karıştı" dedi.

GAMZE GÜNDOĞAN BULUNDU MU?

Programda hala aranan Gamze hakkında bir izleyici ilginç bir iddia attı ve şu sözleri söyledi; "Mecit'in bacanaklarından birisi seneler önce bir kızı Sakarya'da zengin bir aileye verdiklerini ve kızın şu an çok rahat bir hayat yaşadığını belirtti." 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu